Ti melyik nőt választanátok feleségnek?
Figyelt kérdés
Egy diplomás értelmiségi, aki az egyetemi évei alatt prostitúcióból tartotta fent magát és ebből fizette az egyetemet, vagy egy jó szakmunkás pl: fodrász. A kérdést csak azért tettem fel, mert az unokaöcsém szerint, a diplomás mindig, bármely körülmények között, értékesebb egy szakmunkásnál. És inkább egy ilyen diplomás nőt választana, mint egy szakmunkást. Szerintetek?2012. máj. 31. 21:45
31/73 anonim válasza:
Az a lényeg ne legyen feminista .
32/73 anonim válasza:
Ha az a kérdésed hogy Tolvai Renivel összefutottam-e már, akkor a válasz nemleges. Szívesebben kezdenék vele.
33/73 anonim válasza:
Prostival soha nem járnék.
Ezért se kezdek olyan csajokal akik költségtlritösek a suliban.
34/73 anonim válasza:
"Prostival soha nem járnék.
Ezért se kezdek olyan csajokal akik költségtlritösek a suliban."
úristen..............
Óvoda
35/73 anonim válasza:
Tök jó, most már az egyetemista csajok egyenlő prostik.
36/73 anonim válasza:
33. vagyok,
azért szerintem nem olyannagy elvárás hogy a barátnöm ne legye prosti.
37/73 anonim válasza:
33 as
nem is az a baj....olvasd már el mit írtál...
38/73 anonim válasza:
na , azért az, hogy diplomád van, nem tesz értelmiségivé.
meg más az, amikor egy egyetemista csaj egy-két gazdag, családos pasival kitartatja magát, meg más az, amikor strihhel az utcán, neten. Emellett nem lehet kijárni egy egyetemet.
39/73 anonim válasza:
...nekem megfelelne, az a prosti fodrászlány is...
:)
40/73 anonim válasza:
Az unokaöcséd nagyon sötét, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!