Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire szolgálja ki a párját és őt mennyire szolgálják ki? Elvárjá (to) k? Megköszöni (te) k? (Nem csak nőknek szól! )
Ha megkérem, akkor mindent megcsinál a párom. de akár kérés nélül is ágyba kapom a kávé pl
ez oda-vissza működik.
ha itthon vagyunk, és én főzök, akkor biztosan ő tálal, terít
Mindig megkérdezi mit segíthet, ha ne kell akkor is.
Nem várom el, hogy kiszolgáljon, de ha mindketten egész nap güriztünk, akkor nincs olyan, hogy én fekszem ő meg körbeugrál , és fordítva sem, akkor elvárjuk a másiktól, hogy együtt végezzük el ami szükséges..
Meg szoktuk köszönni a másiknak, de ez olyan, hogy ha nyújt egy tollat nekem azt is megköszönöm...
Teljes mértékben "kiszolgáljuk" mindketten a másikat, és nem elvárjuk, csak ilyenek vagyunk :) Folyamatosan kényeztetjük a másikat, és közben élvezzük, hogy a másik is ugyanezt teszi velünk :)
Pl. a reggeli kávét mindig ágyba hozza nekem a párom (ő a férfi), sokszor szó nélkül hoz nekem hűtő lábfürdőt ebben a melegben, vagy felajánlja, hogy gyorsan elszalad egyedül a boltba, mert én túl körülményesen készülődök stb.
Én meg pl. most napi szinten próbálom új, finom és egészséges ételekkel meglepni, ami nem könnyű, mert sok mindent kizárt(unk) az étrendünkből, de eddig megoldottam, és nagyon hálás érte.
En kiszolgálom öt-a gyerekemet es az anyósomat is az asztalnál. E n főzök, terítek, mosogatok, anyós mos es vasal. Takarításnal anyose a saját szobája es a nappali, enyém a konyha, étkezo, furdoszobak, háló es a gyerek szobája, a közlekedő.
A parome a kertimunka, szereles de keresre barmikor, barmiben segit.
Mindig minden meg van köszönve.
én egy perverz állat lehetek, mert a kérdés olvasásakor egyből az ágy jutott eszembe..
na ott kell megmutatni, ki milyen szolgálatkész, üntyi-püntyi-cuncimókus..hogy ki mosogat? aki arra jár..ki főz? ma én..
no de az ágy? az mindig közös, mert egyedül nem megy...
Kedves utolsó!
Kicsit kezdtem megnyugodni,h.nem csak én vagyok ilyen rabszolga,már nem mint ha más szomorúsága,rosszabb sorsa boldoggá tenne!De!Amint rájöttem,h.pasi vagy belém nyilalt egy kérdés: a párodhoz hasonlók miért nem az én férjemet fogják ki maguknak?Na ott aztán mehetne egy 3.körbeugrálni a lusta dög fajtájukat!Mekkora egy barom állat vagyok!Szerencséd,h.nem töled lett terhes,én tündéri kisfiam apukája sajnos a here férjem!Így miatta nem lépek ki a házasságból(még!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!