Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előnyös e a sellőszabás a kissé ducibb nőknek?
A 80-as méret annyit tesz jelen esetben, hogy a törzsed mell alatt mért "mérete" mekkora. A mell méretét a kosár adja meg. Én pl 173 centimhez vagyok 76 kg, van túlsúlyom, de 75ös melltartót hordok... hozzá C kosár.
Az, hogy jól áll-e neked a sellő szabású ruha, csak akkor lehet egyértelmű, ha felpróbálsz egyet... Ugyanis ekkora magassággal és ennyi kilóval lehetsz te egy iszonyatosan formás, picit husis lány nagy mellekkel, vékony derékkal, és széles csípővel, szép kerek popsival.. De lehetsz egy alma alkatú, aránytalan nagy mellű, akinek a dereka és a csípője egyforma kerületű, emellett keskenyebb mint a vállad... Ami iszonyatosan aránytalan tud lenni, és SOHA nem fog jól állni a sellő szabás, ha lefogysz még 20 kilót akkor sem. Szóval ezzel a hosszú elemzéssel azt akarom mondani, hogy nem elég duci vagy-e, hanem emellett akár még fontosabb ennyi túlsúlynál hogy milyen az alkatod.
Akkor minek tetted fel a kérdést?
Sosem értem, mikor valaki kérdez, aztán felháborodik a válaszokon...
Tedd, amit jónak látsz, a te tested, a te esküvőd, a te ruhád...
Nem értelek, komolyan.
Egyébként meg szerintem akkor sem valószínű, hogy jól fog állni neked, de te tudod.
"A sellő forma legszebben a karcsú, nyúlánk homokóra alkaton mutat, főképpen, ha hangsúlyozni akarod a szép kerek vonalaidat."
"... nem ajánlottak a körte és alma alkatúaknak, továbbá ha súly problémákkal küzdünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!