Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Előnyös e a sellőszabás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnyös e a sellőszabás a kissé ducibb nőknek?

Figyelt kérdés
imádom ezt a fajtát, de van egy kis túlsúlyom, van időm fogyni olyan 5-6 kilót max, akkor 68-70 lennék 165-ös magassághoz. Nem tudom a boltban egyáltalán nézelődjek e ilyen típust, mert ha borzalmasan fog állni, akkor elmegy a kedvem az egésztől.. mik előnyösebbek egyáltalán /tudom változó mindenki számára/ ?
2013. júl. 7. 09:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
31%

Egyáltalán nem kis mellűeknek áll jól. Homokóráknak, arányosaknak, akinek felül is meg alul is van formája és még dereka is van.

159 centi vagyok 55 kiló, kerek fenekem, kerek melleim vannak és vékony derekam és iszonyú dögös voltam sellő ruhában. Igaz, hogy platformos nagyon magassarkú cipő volt rajtam, de gondolom senki sem mezitláb van. Különben is a kilók semmit sem mondanak, aki izmos és feszes, az nehezebb hiába kisebb a ruhamérete, mint a szétfolyó hájtengernek, aki meg könnyebb, mert ugye a zsír könnyebb mint az izom, hiába nagyobb a ruhaméret tőle.

Viszont, ha kérdező én úgy veszem ki, hogy túlsúlyos vagy, ami még akkor is meg lenne, ha fogynál 5-6 kilót. Akkor neked nem állna jól. Ráadásul arra ne építs, hogy majd addigra fogysz. Nem fogsz fogyni. A mostani súlyodra válassz ruhát, nem arra, hogy majd, ha lefogysz jó lesz. Mert ha nem fogy lesz és inkább az a valószínű, hogy nem fogysz, különben már le lennél fogyva, akkor jól beszopod.

2013. júl. 7. 17:04
 22/25 anonim ***** válasza:
31%
ma 17:04 Jó paraszt vagy! Miért ne fogyhatna le? Én 15 kilót fogytam a lagzi előtti hónapokban és azóta se híztam vissza!
2013. júl. 7. 18:50
 23/25 anonim ***** válasza:
64%

22, te inkább naiv vagy. Leírja, hogy hát épp annyi ideje van, hogy 5-6 kilótól megszabadul. Ez tipikusan az a típus, akinek családi események, meg osztálytalálkozók előtt két pár héttel eszébe jut, hogy fogyni kéne, és kiszámolja, hogy majd heti 1-2 kilót fogy, és milyen jó lesz. Majd holnaptól bele is kezd. Addig is, megkérdezi a neten, hogy "milyen hamar fog látszani" meg "hogyan fogyjak két hónap alatt X kilót" remélve, hogy az egyik válaszban az lesz, hogy csak gondolj rá sokat és magától lemegy. Aztán ugyanúgy semmit se tesz, mint addig max. tv nézés közben emelgeti a lábát, meg néha nem eszik annyit este, mint szokott. Aztán csodálkozik, hogy miért nem hat.

Másik meg, nehogy már még én legyek a bunkó azért, mert szerintem nem normális, aki úgy választ ruhát, az esküvőjére, hogy most nem jó, de majd ha lefogyok jó lesz. És ha nem fogy le, akkor mi lesz? Arra kell építeni, ami van, nem arra, ami majd LEHET, hogy bekövetkezik. Ez nem egy akciós farmer, amit megveszel, mert nem lehet otthagyni, hiába rád se jön, de majd lefogyok felkiáltással eláll a szekrényben. Max. nem veszed fel sose, de ha az esküvői ruháddal jársz így akkor mi van? Max. 40 évig nézed a képeken, hogy hú basszus, kár volt ezt választani?

2013. júl. 7. 21:51
 24/25 A kérdező kommentje:
utolsó, először is, fogytam én már eddig is 25 kilót, 16 évesen 90 voltam.. légyszíves ne a sok tinilányból indulj ki, akik nem tudják milyen kemény munka a fogyókúra. Tudom hogy kell leadni 3-4 kilót rövid idő alatt. AZtán lehet csak 2 lesz belőle, nem ezen fog múlni a boldogságom. Sellőfazont próbáltam, de más tetszett meg.
2013. júl. 17. 14:34
 25/25 A kérdező kommentje:
az alkatokhoz kapcsolódóan: tényleg mindegy hány kiló a nő, ha arányos, mindegy, hogy 90-60-90, vagy 110-80-110. Én viszont mellben egyáltalán nem vagyok erős, mint ahogy a plus size modellek általában, és nem is ennyira husis. A fenék nagyobb, azt hiszem ez a körte alak, és tényleg nem a legjobb a sellő. Az A vonal nem tetszett, az egyenes vonalú viszont optikailag nyújtott is rajtam, tehát végső soron karcsúsít is!
2013. júl. 17. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!