Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, tegyétek szívetekre a kezeteket: házasságon
belül mennyire fontos a feleség külseje. Lehet ez váló
ok mostanság? A feleségnek nincs értéke akkor ha vannak
plussz kilói vagy ráncosabb, fáradtabb arcú (pl.1-2
gyerek vagy munka/háztartás miatt)?
Válóok manapság bármi lehet!! Nem csak az, hogy megráncosodik vagy meghízik az ember. Az is elég manapság, ha nem mosogat el minden nap. Felszínes, értéktelen világban élünk. Sajnos.
Én azt mondom, hogy aki a megváltozott külső miatt válik el.......azért a legcsekélyebb mértékben sem kár. Például a férjem az elmúlt 10 évben 35 kilót hízott, levágatta a haját, és ráncosabb lett. Most el kéne válnom, mert már nem úgy néz kii, mint megismerkedésünkkor? Hm. Eszemben sincs. Imádtam, sőt imádom őt így is! Pocakkal, kopaszodva és ráncosan! Aki erre képtelen, sorry....de az, soha nem szerette IGAZÁN a párját. Az ember teste előbb utóbb megöregszik...óhatatlanul megváltozik, még akkor is, ha figyel rá!
2013. aug. 2. 07:55
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon tanulságos válaszok :)
utolsónak van a legnagyobb igaza. Aki kiköti, hogy 5 kg-mal több, akkor repül az illető, az régen rossz. Az is rossz, ha ez elhidegüléshez vezet. A szex nem csak a látványtól függ, agyban dől el minden. Aki elhatározza, hogy na a ráncokra én nem gerjedek, akkor ez fog végig járni az agyába. Ha ránézek a szüleimre, hát egyiksem kívánatos már közel a 60 felé. De nem hiszem, hogy emiatt el kell válni. Nem lesz senki se szebb az évek múlásával, mert eljön egy bizonyos kor, amikor csinálhat akárki akármit, nem lesz 20 éves alkata, arca. Nem kell szépnek lenni, elég, ha csak a társunk szépnek lát. És a szépség nem azon múlik, hogy valaki 50 vagy 80 kilós.
2013. aug. 2. 08:52
Lany: "Es mondd csak, akkor is szeretni fogsz, ha elhizom, kover leszek es sok-sok sutit eszem majd?"
Fiu: "Igen, akkor is. Csak hianyozni fogsz..."
2013. aug. 2. 11:12
Nekem nem fontos. Én belsőleg szeretem. Sőt inkább, imádom!
2013. aug. 2. 17:29
A feleségem most 60 kg 165 cm-hez, a két terhesség alatt 15-16 kg hízott. Imádtam úgy is. Hála Istennek mindig feszes a bőre, még most se panaszkodhatok, pedig már 42 évesek vagyunk. A ráncait egyesével is imádom, meg együtt is, mert azokat a gyönyörű, nevetős szemeit keretezik. Mindig csinos és ad magára. Ez nem jelenti azt, hogy nincs itthon melegítőben, de általában szoknyában van, szép blúzban. Ha elhagyná magát, szólnék neki, szinte biztos, hogy nem akadna fent rajta, ez is része a kapcsolatunknak, figyelünk egymásra, segítjük egymást. Ha már a külső közvetlen módon válóok, régen rossz. A fáradt arca nem zavar, nagyon sokat hajt, óvónő és mire hazaér már elfárad. Szerencsés ember vagyok!
2013. aug. 3. 01:56
Na ez attól függ mennyi az a kiló. Nyilvánvaló, hogy egy 18 évesen 53 kilós lány, 40 évesen 2-3 gyerek szülése után 65-70 kiló is lehet. És ha arányos akkor így is szép telt asszony akit nagyon szeretnek a férfiak. De ha ugyan ez a lány 40évesen 80-90kiló 165 cm-en akkor az már sok és elveszti nőiességét. Az már tényleg túlsúly és a férjnek zavaró lehet. Mint ahogy egy feleségnek is, hogy az egykor 184cm-es 90 kilós férje, 50 évesen 144ó és nem találja a hasától a férfiasságát. Ez ugyan úgy zavaró lehet nőnek is. Segíteni kell a nőknek abban, hogy többet aludjon. Szépítő szerekre is többet kell költeni. De ha ezek mind meg vannak és akár húsz évi házasság is van mögöttünk egy kevés ránc vagy 5-6 kiló plusz semmit nem jelent. Így is szét zabáljuk az asszonyokat. Csak az asszonya kívánja a hancurt és minden rendben van!!!!!
2015. máj. 14. 15:42
Kapcsolódó kérdések: