Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek jól esne?
A férjemmel összekaptunk, és szó szót követve megjegyezte, hogy keres magának fiatalabb partnert!
Itt tudni kell, hogy a férjem 6 évvel fiatalabb, mint én.
Kicsit földhöz vágott ez a beszólása.
Vajon más nô zokon venné, vagy csak én vagyok ilyen?
Azt mondtam neki, hogy kereshet nyugodtan, nem zavar!
Azt mondja, méregbôl vágta a fejemhez, de nem úgy gondolja. Én vagyok a tökéletes nô neki.
Csak ilyen kijelentés után nem igazán hiszem el neki.
Nem esne jól, de az ember annyi mindent mondhat egy veszekedésnél. Neked ez a fájó pontod. Ha lekövérezett volna, és csak 40 kg-vagy, fel sem tűnik.
De ez a "gyenge" pontod, és erre reagálsz érzékenyebben.
Ennyi erővel mondhatta volna: keres egy okosabbat, pénzesebbet. Az sem fájt volna annyira, mint a fiatalabb.
Ne vágjon földhöz a beszólása. Biztosan nem a korod miatt veszekedtetek!
Nem, nem esne jól. De nyilván nálatok valami nem jó.
Mi 5 éve vagyunk együtt a 17 évvel idősebb párommal.
Anno mi megbeszéltük ezt. Tudtuk mibe kezdtünk.
Ti nem?
Ha én ilyet mondanék neki, mint amit neked a férjed, annyi lenne a drágám válasza, hogy: "Akkor menj és keress."
Mikor rábólintottam arra, h együtt éljünk, én tudtam, h ő már nem lesz fiatalabb, nem fogom utol érni.
Úgy látszik a te férjed akkoriban nem gondolkodott. Hagyd, hagy menjen. Kezeld a dolgokat hidegen. Hidd el, az rosszabbul fog esni neki.
Mi kölcsönösen az azt szoktuk mondani egymásnak: "Ha menni akarsz, menj. Szeretném ugyan, ha maradnál, de nem kell olyasvalaki, akinek én nem kellek."
Nagymamám is 6 évvel volt idősebb mint nagyapám. Ők együtt öregedtek meg. Aztán nagymamám volt aki megözvegyült.
Rosszul esne,de nem hiszem,hogy ezért el kellene válnod tőle,sem hasonló dolgokon agyalni.
Az ember sok mindent mond 1 vitánál,főleg,ha nagyon mérges és megakarja "nyerni" a vitát,de már nem jut semmi az eszébe, akkor azt mondja ami a gyengéje a másiknak. Kitalál valamit,amivel el tudja hallgattatni a másikat.
Beszéljétek meg,mondd el,hogy mennyire rosszul esett,béküljetek ki és felejtsd el az egészet. Majd ha még egyszer mond valami ilyesmit,akkor ne nézd el neki. de ha ez az első alkalom,szerintem meg lehet bocsájtani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!