Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek jól esne?

Figyelt kérdés

A férjemmel összekaptunk, és szó szót követve megjegyezte, hogy keres magának fiatalabb partnert!

Itt tudni kell, hogy a férjem 6 évvel fiatalabb, mint én.

Kicsit földhöz vágott ez a beszólása.

Vajon más nô zokon venné, vagy csak én vagyok ilyen?

2013. júl. 20. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Máskor is szaladt már ki ilyen vagy ehhez hasonló a száján? Mióta vagytok együtt? Ezek fényében később válaszolok!
2013. júl. 20. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem, most mondta elôször. 7 éve vagyunk házasok.
2013. júl. 20. 19:23
 3/9 Kondor Judit ***** válasza:
74%
"ÉN"azt mondtam volna,hogy akkor hajrá,de hozzám többé nem jöhet vissza.
2013. júl. 20. 19:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Azt mondtam neki, hogy kereshet nyugodtan, nem zavar!

Azt mondja, méregbôl vágta a fejemhez, de nem úgy gondolja. Én vagyok a tökéletes nô neki.

Csak ilyen kijelentés után nem igazán hiszem el neki.

2013. júl. 20. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem esne jól, de az ember annyi mindent mondhat egy veszekedésnél. Neked ez a fájó pontod. Ha lekövérezett volna, és csak 40 kg-vagy, fel sem tűnik.

De ez a "gyenge" pontod, és erre reagálsz érzékenyebben.

Ennyi erővel mondhatta volna: keres egy okosabbat, pénzesebbet. Az sem fájt volna annyira, mint a fiatalabb.

Ne vágjon földhöz a beszólása. Biztosan nem a korod miatt veszekedtetek!

2013. júl. 20. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem esne jól. De nyilván nálatok valami nem jó.

Mi 5 éve vagyunk együtt a 17 évvel idősebb párommal.

Anno mi megbeszéltük ezt. Tudtuk mibe kezdtünk.

Ti nem?

Ha én ilyet mondanék neki, mint amit neked a férjed, annyi lenne a drágám válasza, hogy: "Akkor menj és keress."

Mikor rábólintottam arra, h együtt éljünk, én tudtam, h ő már nem lesz fiatalabb, nem fogom utol érni.

Úgy látszik a te férjed akkoriban nem gondolkodott. Hagyd, hagy menjen. Kezeld a dolgokat hidegen. Hidd el, az rosszabbul fog esni neki.

Mi kölcsönösen az azt szoktuk mondani egymásnak: "Ha menni akarsz, menj. Szeretném ugyan, ha maradnál, de nem kell olyasvalaki, akinek én nem kellek."

Nagymamám is 6 évvel volt idősebb mint nagyapám. Ők együtt öregedtek meg. Aztán nagymamám volt aki megözvegyült.

2013. júl. 20. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
1. vagyok,egyrészt igazat adok az 5-ösödnek,másrészt saját tapasztalatom az,hogy a Páromnak 5 év után csúszott ki hasonló először (és ezen,hogy először, azért van hangsúly,mert ha valami a szava járása,akkor avval nem kell foglalkozni) a száján és utána meg is tette amit mondott. Tehát ha egy gondolat már olyan fázisba érkezik,hogy kimondásra kerül,akár egy tányérdobálás közepette (ami pont ezért is jó,mert felszínre hoz dolgokat,amiket amúgy nyugisan nem mondana el az ember) akkor arra érdemes oda figyelni.:(
2013. júl. 20. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez függ az összekapás miértjén is. Mert ha pl a nő azt hajtogatja, hogy ő milyen csúnya, milyen öreg, más nők mennyivel szebbek, akkor bizony teljesen jogos ha ilyeneket mondd mérgében!
2013. júl. 20. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul esne,de nem hiszem,hogy ezért el kellene válnod tőle,sem hasonló dolgokon agyalni.

Az ember sok mindent mond 1 vitánál,főleg,ha nagyon mérges és megakarja "nyerni" a vitát,de már nem jut semmi az eszébe, akkor azt mondja ami a gyengéje a másiknak. Kitalál valamit,amivel el tudja hallgattatni a másikat.

Beszéljétek meg,mondd el,hogy mennyire rosszul esett,béküljetek ki és felejtsd el az egészet. Majd ha még egyszer mond valami ilyesmit,akkor ne nézd el neki. de ha ez az első alkalom,szerintem meg lehet bocsájtani. :)

2013. júl. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!