Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti minek neveznétek ezt? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti minek neveznétek ezt? A párom ma reggeli "hisztije".

Figyelt kérdés
Párom hajnalban készülődött dolgozni. Általában egy ezresért vesz magának kaját, de most erre így hónap végén nem jutott, de nem gondoltam, h ebből bármi gond lenne, mert volt főtt kaja is ,kenyér és felvágott is... Én azt hittem, h majd elviszi azokat, és meg van oldva a reggelije és az ebédje is... De nem... Elkezdett szabályosan hisztizni, h ő a boltba akar kaját venni, és milyen égő itthonról kaját vinni. Már éppen vette a telefont, h betelefonáljon, h nem megy dogozni! mikor megkérdeztem, h ilyenkor ő is 6 évesnek érzi magát vagy csak én érzem annyinak?
2013. aug. 1. 08:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

ma 15:30

üdítő már nem elég,energia ital is kell neki,hát nagyzolni szeret,az biztos....

az energia ital meg nem is egészséges,főleg ilyen melegben,még plusz felviszi a vérnyomást,ilyenkor meg sokan vannak rosszul anélkül is....

én 500 ftból úszom meg a reggelit,szendvics egy darab alma+másfél literes ásványvíz

2013. aug. 1. 20:20
 42/43 anonim ***** válasza:

üdítő meg energiaital kakaóscsigával. baromi egészséges reggeli. ha csak nem valami irtó kemény fizikai melója van, akkor jó húsban lehet a párod.

nekem is van pár heppem a melóhelyi kajával kapcsolatban, pl. h utálom az állott pékárut, de szerencsére van egy bolt a cég közelében, ahova reggel beugrok, veszek 2 kiflit, felvágottat, sajtot. ez megvan 500ból, reggelire az egyik kiflit eszem, ebédre a másikat. nem is lenne időm nagy lakomát csapni, dolgozni járok be, nem ebédelni :)

itthon meg eszek valami normális, laktató főtt ételt, és le van tudva a napi kajálás.

ha hó végén ilyen csehül álltok, akkor lehet kicsit át kéne gondolnia ezt a nagyzolást. nálunk nem ciki az otthoni kaja, bár vannak "menők" akik kiugranak étterembe vagy rendelnek. mondjuk ők jól keresnek, de ha nekem annyi lenne a fizum mint nekik akkor tuti nem kajára verném el a felét.

2013. aug. 1. 20:34
 43/43 anonim ***** válasza:
Úristen, ez most komoly? Ilyet kb. oviban csináltam először és utoljára!
2013. aug. 2. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!