Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti minek neveznétek ezt? A párom ma reggeli "hisztije".
Mondjuk tényleg durva, hogy ezért ilyen hisztit csapott, de az én férjem se vinne itthonról kaját, mert ciki. Neki is megvan a napi ezres költekezés. Az a legidegesítőbb, hogy nem is csak kiflit vagy valami péksütit vesz magának, hanem gyorséttermi menüt, üdítővel, mikor én minden nap főtt kajával várom. Persze, mikor mondom neki, hogy nem lenne muszáj minden nap gyorskaját enni meg üdítőt inni a melóba, akkor kiakad, hogy sajnálom tőle. Ha mondom, hogy vigyen itthonról kaját, nem, az ciki. És mi is úgy állunk msot hónap végén, hogy siznte semmi pénzünk, de neki kell napi egy ezres kajára. Pedig 30 éves. Az eszem megáll:)
De úgy látszik van nála rosszabb is:)
Az, ahogyan leírod, nem normális - az sem, ahogyan ő viselkedett, és az sem, ahogyna ezt te kipakolod a fórumra. A háttérinfókat nem tudjuk: nem tudjuk, hogy MIÉRT vált ilyenné, hogy mi a valódi baja. talán egy kicsit engedj neki több levegőt magad körül és ne tapadj rá. Olyankor szokott az ember ennyire kiborulni, ha úgy KEZELIK folyton, mint egy ultraidiótát vagy egy kétévest. És erre sajna sok nő hajlamos...
Itt is az a legjobb tanács: BESZÉLGETNI! Nem a hiszti közepén, hanem utána, amikor lenyugodott. Pl. ma este. :)
Ó, te jó ég..... Komolyan mondom, megáll az eszem.
Kedves Kérdező? Te a nő vagy, vagy a férfi? Hány évesek vagytok?
Az én férjemnek, amikor még volt munkahelye (!) (bizony, a kedvesed örüljön, hogy van hová bejárnia...) ahol luxuscikkeket árultak, és kizárólag kőgazdag vevőik voltak, még oda is a hazait vitte ebédre, amit én főztem... Ha ebédidő volt, a kollégáknak csorgott a nyála, és irigykedtek rá, még a sznob vevők is (ha éppen akkor toppantak be).
Hihetetlen hozzáállás. Nem beszélve arról, hogy lehet, hogy ezért nem jut hó végére mani?????
Ja még valami: ha engem a férjem fel merészelne kelteni hajnali ötkor, hogy csináljak neki szendvicset, az lenne neki az egyik nagyon fekete napja. Önálló felnőtt ember, nem kisgyerek: megtalálja maga is a hozzávalókat a hűtőben a szendvicséhez. Én pedig nem cselédlány vagyok, nem házimártír, hanem a házasTÁRSA. Ha emberi időpontban megkér arra, hogy csináljak neki egy szendvicset, mert késésben van, az oké - ő ugyanezt tenné meg velem is.
Kérdező: azt eszik, amit akar. Ne szabd már meg neki azt is, hogy mit akar enni. Sz&rni nem akarsz helyette elmenni a WC-re?
#11-es vagyok.
Hozzátartozik, hogy ma kezdett a párom az új munkahelyén, én pedig itthon vagyok, nem dolgozom. Amúgy sosem keltett fel, csöndesen elkészült, elrakta a kajáját, adott egy puszit és elment dolgozni.
13-as!!!
Azért a te férjed is rendkívül önző, hogy úgy vesz gyorséttermi kaját minden áldott nap, hogy hó végére lenullázza a családi kasszát???? Ez hihetetlen számomra, hogy milyen férfiak vannak, sőt, felháborít, gondolom, ha te tennéd, dühöngene...
Gyors számolás után, ha csak 5 napot dolgozik egy hónapban: 22*5*1000=110 ezer forint!!!! Ó, te jó ég!!!!
Atyaég!!! Nálunk minden nap húsos főtt kaja van, a reggeli is meleg, soha nem szendvics, és így megy el 60-70 ezer forint. HÁRMUNKRA! (férj, feleség és egy 4 éves gyerek, a férjem kemény fizikai munkát végez heti öt napon, tehát nem csomagolhatok neki mákostésztát, vagy salátát)
Komolyan, kérdeztétek a férjeiteket, hogy mit gondol, miért nincs már hó végén pénz????? Ha eddig nem, akkor sürgősen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!