Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti minek neveznétek ezt? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti minek neveznétek ezt? A párom ma reggeli "hisztije".

Figyelt kérdés
Párom hajnalban készülődött dolgozni. Általában egy ezresért vesz magának kaját, de most erre így hónap végén nem jutott, de nem gondoltam, h ebből bármi gond lenne, mert volt főtt kaja is ,kenyér és felvágott is... Én azt hittem, h majd elviszi azokat, és meg van oldva a reggelije és az ebédje is... De nem... Elkezdett szabályosan hisztizni, h ő a boltba akar kaját venni, és milyen égő itthonról kaját vinni. Már éppen vette a telefont, h betelefonáljon, h nem megy dogozni! mikor megkérdeztem, h ilyenkor ő is 6 évesnek érzi magát vagy csak én érzem annyinak?
2013. aug. 1. 08:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, durván elszámoltam, a meleg az agyamra ment...:-D..... 22000 havonta, akkor is durva
2013. aug. 1. 09:42
 22/43 anonim ***** válasza:
47%

20-as Te ezt hogyan számoltad ki?

Egy ezrest költ el minden nap, akkor ha minden nap dolgozik az 30*1000= 30 000 egy hónapban. Rosszabb esetben 31 000.

Vagy milyen adatokból jön ki ez az 5*22*1000? Mi ez?

2013. aug. 1. 09:44
 23/43 anonim ***** válasza:
Tudom, volt már ebből vitánk. De azt mondja, hogy ha csak péksütit vesz nem lakik jól, azzal nem tud dolgozni. Igaz, hogy főleg terepmunka, sokat kell járkáljon, gyalog jön, gyalog megy, ezzel spórol a benzinen. De akkkoris sok, tudom. Én inkább az üdítőn vagyok kiakadva, bent az irodában van ásványvíz, akkor minek félliteres üdítőkre költeni. Ha nem is midnen nap egy ezrest, de majdnem annyit költ. Minimum 80 ezer erre megy el egy hónapban... Én meg vakarom a fejem, hogy mit főzzek, ami finom is, laktatós is, egészséges is, olcsó is.
2013. aug. 1. 09:46
 24/43 anonim ***** válasza:
50%
20as kicsit elszámolta magát. De még a havi 30ezer is durva. Szerintem nem kajára költi.
2013. aug. 1. 09:46
 25/43 anonim ***** válasza:

már helyesbítettem, és a hőgutára fogtam... :-D :-D

20-as voltam

2013. aug. 1. 09:48
 26/43 anonim ***** válasza:
50%
Azért az fura lenne, ha havi 30-31 napot dolgozna...... 21-22 munkanap van általában egy hónapban, az havi 21-22.000
2013. aug. 1. 09:48
 27/43 anonim ***** válasza:
Minimum 80000 havonta erre??.? Agyatlan....
2013. aug. 1. 09:49
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a ciki az otthonról vitt kajában. A férjem minden nap itthonról viszi, sőt sokszor sütök péksütiket, akkor direkt többet rakunk el neki, hogy a munkatársainak is jusson. Vannak néha "rendeléseim" is a fiúktól, hogy mit csináltam már régen. :D

Mondjuk reggel mi is sokszor puffogunk, ha valami "megakasztja" a napi rutint, de az, hogy be akart telefonálni, hogy nem is megy dolgozni azért kicsit erős.

2013. aug. 1. 09:51
 29/43 anonim ***** válasza:
Hülyeségeket írok én is:))
2013. aug. 1. 09:58
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, miért égő otthonról kaját vinni, nálunk az eddigi összes munkahelyemen kb. 90% otthonról vitte a kaját. A férjem cégénél is mindenki így csinálja és egyáltalán nem érzik cikinek. Sőt, azok a férfiak, akiknek nincs senkijük és főzni sem tudnak, irigykednek azokra, akiknek mindig finom főtt kaját, vagy guszta szendvicseket rak a feleségük.
2013. aug. 1. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!