Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti minek neveznétek ezt? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti minek neveznétek ezt? A párom ma reggeli "hisztije".

Figyelt kérdés
Párom hajnalban készülődött dolgozni. Általában egy ezresért vesz magának kaját, de most erre így hónap végén nem jutott, de nem gondoltam, h ebből bármi gond lenne, mert volt főtt kaja is ,kenyér és felvágott is... Én azt hittem, h majd elviszi azokat, és meg van oldva a reggelije és az ebédje is... De nem... Elkezdett szabályosan hisztizni, h ő a boltba akar kaját venni, és milyen égő itthonról kaját vinni. Már éppen vette a telefont, h betelefonáljon, h nem megy dogozni! mikor megkérdeztem, h ilyenkor ő is 6 évesnek érzi magát vagy csak én érzem annyinak?
2013. aug. 1. 08:37
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
90%
Hat napi ezer forintért kaját venni, csak a munkába..... Ennyire jol álltok anyagilag?
2013. aug. 1. 08:40
 2/43 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez nagyon komoly... Máskor is viselkedik így,más helyzetben? Én párom mindig otthonról visz kaját, sokszor azt, amit ő főz, mi ebben a ciki? Mikor én tavaly nyáron gyakorlaton voltam, én is otthonról vittem a kaját, a többiek meg étteremben ettek, de nem éreztem magam cikinek... Az meg elég durva, hogy ezért képes lett volna nem bemenni dolgozni.
2013. aug. 1. 08:44
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
az én férjem is hisztizik néha de a te férjed reggeli hisztije kicsit durva,kb a 3éves lányom van ilyen szinten.
2013. aug. 1. 08:44
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kicsit túlzásba esett.

Egy nagy informatikai cégnél dolgozom, a magyar átlaghoz képest jól keresünk, gyakorlatilag mindenki megtehetné, hogy minden nap egy ezrest költsön a melóban kajára. Mégis rengetegen hozzák be kis dobozokban és melegítik a mikróban.

Szerintem teljesen normális, ha valaki nem a boltban vesz ebédet...

2013. aug. 1. 08:46
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez hulye...:) Hany eves?
2013. aug. 1. 08:47
 6/43 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom...miért is ciki? A férjem cégénél a férfiak viszik a kis ételhordóikat és abból esznek ebédet valamint a reggeli, asszonyka által elkészített szendvics a trendi. Akinek nincs senkije, annak vagy az anyukája csomagolja, vagy a büfében eszik ugyan azt nap mint nap)

Nem azért, mert sóherek (átlagban a legalacsonyabb fizetés is 200e felett van) és nem vesznek egy ezresért reggelit, hanem állításuk szerint az otthoni mindig finomabb, és így is tudnak változatosak lenni.

Ez egy nagy cég, jó havi keresettel és nekik ez a jó, egyáltalán nem ciki. Valójában empátia és tolerancia kérdése az egész.

Képes lett volna azért nem elmenni dolgozni, mert csomagolt kaját kellett volna vinnie?

2013. aug. 1. 08:48
 7/43 anonim ***** válasza:
94%
Remélem a főnökének azt is elmondja miért nem tud dolgozni menni. Komolyan hibbant.
2013. aug. 1. 08:52
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Úristen,de gáz a férjed! :/ Nálunk pont az a vagány,h főtt kaját viszünk be ételhordóba,és aki szendvicset eszik, annak csorog a nyála a főtt kajáért. :D
2013. aug. 1. 08:52
 9/43 Mysticista ***** válasza:
23%
örülök hogy ilyen nagy gondjaitok vannak, másnak az a gondja, hogy nem tud ennivalót venni magának
2013. aug. 1. 08:56
 10/43 anonim ***** válasza:
52%

én párom kimondottan szereti ha főt kaját vihet

mivel 12 órázik így legalább rendesebben étkezik mintha hideget vinne

pff én is kiakadnék ezen

és h nem megy dolgozni mert nem költhet el egy csomó pénzt feleslegesen ????

2013. aug. 1. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!