Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti minek neveznétek ezt? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti minek neveznétek ezt? A párom ma reggeli "hisztije".

Figyelt kérdés
Párom hajnalban készülődött dolgozni. Általában egy ezresért vesz magának kaját, de most erre így hónap végén nem jutott, de nem gondoltam, h ebből bármi gond lenne, mert volt főtt kaja is ,kenyér és felvágott is... Én azt hittem, h majd elviszi azokat, és meg van oldva a reggelije és az ebédje is... De nem... Elkezdett szabályosan hisztizni, h ő a boltba akar kaját venni, és milyen égő itthonról kaját vinni. Már éppen vette a telefont, h betelefonáljon, h nem megy dogozni! mikor megkérdeztem, h ilyenkor ő is 6 évesnek érzi magát vagy csak én érzem annyinak?
2013. aug. 1. 08:37
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! De egy cseppet egyesek már túlkombinálják a helyzetet... Nem tapadok rá, és nem keltett fel szendvicset csinálni! A dünnyögésére ébredtem... A reggeli ezresébe beletartozik az engergiaital, a reggeli a péksüti az űdítő, és én azon akadtam ki, h ha mi a gyerekkel tudjuk ezt enni itthon, akkor neki miért kell majd belehalnia, h nem eszik egy nap kakaós csigát pl??? És nem én mondom meg neki, h mit vigyen, mert eddig is azt vett amit akart, de annyit azért kell lehetne sztem várni, h ha egyszer nincs annyi pénz, h ő ma elköltsön egy ezrest, akkor nincs mit ezen hisztizni...
2013. aug. 1. 10:16
 32/43 anonim ***** válasza:
Pontosan mi a baj az otthonról vitt kajában? A mi irodánkban (multi) az is szokott otthonról főtt kaját hozni aki a konyhában elmeséli, hogy luxusnászútra megy valami karibi szigetre.
2013. aug. 1. 11:18
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy úgy viselkedik, mint egy hisztis tinilány.

Én világosan emlékszem, hogy 12 évesen arról beszélgettünk a barátnőimmel, hogy vajon középiskolában is anyukáink szendvicsét fogjuk-e enni. Mondtuk mind, hogy neeem, azt tök égő. Aztán mire odajutottunk, benőtt a fejünk lágya, és örömmel majszoltuk a fincsi szendvicseiket.

Hogy lehet egy felnőtt ilyen? Ciki az otthoni kaja, beszarok. Tudod mit? Akkor otthon is legyen ciki az otthoni kaja. Ezentúl fotoszintetizáljon.

2013. aug. 1. 11:47
 34/43 anonim ***** válasza:
Súlyos. Orvos látta már?
2013. aug. 1. 12:06
 35/43 anonim ***** válasza:
52%

Én nem szeretek otthonról kaját vinni. Én vagyok a nő. Az a baj, hogy mire beérek az irodába, és eljönne az ebéd idő a kaja a kis dobozkájában, valami undi kotyvalékká válik, nem pedig gusztusos ételnek, ahogy akkor néz ki, mikor otthon kiteszem tányérra. Egyszerűen nem bírom megenni. Szendvics az jó, ha szalámi van benne, sajt meg paprika, mert ezek nem tottyannak össze, de nincs gusztusom minden nap szenyát enni.

Így én gyümölcsöket szoktam hozni. Reggel megreggelizek, ebédre gyümölcsöt eszem, majd otthon megeszem, amit főztem, vagy ami éppen van. Ha nem lenne elég a gyümölcs, mert éhes vagyok, rendelek valamit(22cm-s pizzát 700Ft-ért és az nekem 2 napra elég is!). De szerencsére én azon kevesek közé tartozom, aki nagyon jól lakik gyümölcsökkel. Ma pl. ettem egy almát, egy mandarint, és kb 15 szem szőlőt.

Párom a munkahelyén kajál, mert náluk 300Ft a menza.

Ezt csak azért írtam le, mert lehet, hogy más is van úgy, hogy nincsen gusztusa vinni a kaját. Télen amúgy előfordul, hogy viszek főtt kaját, akkor nem tottyan össze annyira, mire enni akarok- nincs hűtő az irodában.

2013. aug. 1. 12:38
 36/43 anonim ***** válasza:

És keres annyit,hogy az extra igényeit (minden nap a boltban vásárolni,mikor szendvicset is lehet vinni sztem extra igény)is finanszírozni tudja?

Vállaljon akkor plusz munkát!

Én is elég jól keresek,de minden nap szendvicset viszek,és megcsinálom magamnak....

2013. aug. 1. 12:38
 37/43 anonim ***** válasza:
56%
Jó, hogy ráérnek meló közben egymás kajájával foglalkozni!
2013. aug. 1. 12:41
 38/43 anonim ***** válasza:
21%

"a mi a gyerekkel tudjuk ezt enni itthon, akkor neki miért kell majd belehalnia, h nem eszik egy nap kakaós csigát pl???

Minden nap 1000 Ft-ért kakaóscsigát?

Kedves kérdező, te most dicsekszel, vagy panaszkodsz?

2013. aug. 1. 13:05
 39/43 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, mert ha nem maradt annyi pénz a hó végére, hogy el tudjon egy 1000est költeni csigára és energiaitalra, akkor másra maradt pénzetek? Vagy külön 22 ezer forint félre van téve a minden napi péksütire? Ezek szerint nincs, hiszen nem maradt, akkor másra sem maradt, ritka nagy paraszt, nekem a napi kajám nem kerül annyiba, mert főzünk.
2013. aug. 1. 15:29
 40/43 anonim ***** válasza:

"reggeli ezresébe beletartozik az engergiaital, a reggeli a péksüti az űdítő"

hol látsz te itt ezer forintos kakaóscsigát? -_-

2013. aug. 1. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!