Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy nem szeretem már annyira a feleségemet. Mitévő legyek?
Elhidegültünk egymástól és azt veszem észre néha, hogy jobban érzem magam egyedül. Nem akarom ezt érezni. Van két lányunk és szerettünk volna egy harmadik gyereket, ezért vettünk egy nagy házat de csak mostanában jutottam odáig, hogy felújítsuk. Egyedül csinálom vagy néha egy kis segítséggel, van amikor aludni se megyek haza és sajnos jól érzem magam egyedül család, barátok nélkül. Nem hiányoznak egy kicsit se. Szégyen ezt kimondani, még én se tudom elfogadni ezt az érzést. Azt hittem az új ház mindent megold de tévedtem és talán csak rosszabb lett/lesz, már nem is a családom, pontosabban a feleségem miatt csinálom hanem azért, hogy egyedül lehessek. Nem tudom mi lehet az oka hiszen nem szoktunk veszekedni a gyerekeimet meg szeretem. Ez mennyire normális?
34 vagyok, ő 30
Én is rájöttem, hogy meguntam a használt ruhámat, kidobom. Csakhogy egy ruhával én megtehetem.,,,
Egy családdal, feleséggel ez nem így működik! Megint egy önző pasi, akinek mindene megvan, és itt siránkozik, hogy neki milyen rossz. Sajnálom a feleséged és a gyerekeid!
Szerintem jobban kellene beosztanod az idődet, neked hiányzik a magány, de ez teljesen normális, néha nekem is, ezt simán meg lehet egy rendesen működő kapcsolatban beszélni. Én megmondom a barátnőmnek, ha egyedül szeretnék lenni, fogom magam, összepakolok és elmegyek horgászni. Nem hiányzik senki, egyedül vagyok, és jó úgy, ha fogok valamit, ha nem:)
Ő is néha gondol egyet és elmegy valahová, vagy bemegy olvasni, olyankor tudom, h most egyedül akar lenni.
Amikor viszont a családoddal vagy, az legyen minőségi idő, ami velük töltesz, ne ilyen legyen, hogy hátha sikerül 4esben nagy nehezen összehozni valamit, ez így milyen hozzáállás?!
Feleségeddel is tölts több időt, de ne úgy, hogy egymás mellett fekszetek az ágyon.
Írtad, hogy barátokhoz sincs kedved. Van ilyen, bárkivel előfordulhat. Beszéld ezt meg a feleségeddel, és menj el egy hétre egyedül horgászni- ha szeretsz- vagy bármi mást. Csak egyedül. Lehet, hogy egyszerűen besokalltál. Annyi inger éri az embert, néha kell, hogy csak magaddal legyél.
De az őszinteség elengedhetetlen, különben megindulnak majd a találgatások a feleséged részéről, hogy megcsalod-e. Az meg senkinek nem lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!