Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre mehet a házasság szex nélkül?
Én nem szeretnélek kiábrándítani... Tudom, nem minden házasság egyforma, és a férfiak is különböznek...
Elmesélem, csak hogy tisztán láss. Óriási szerelemben éltünk a férjemmel, a szexuális életünkkel soha nem volt gond, de a gyerek születése után az én vágyaim kb a 0 szintet verdesték. Akármit kitaláltam, csak hogy ne kelljen beadni a derekam. A pici egy éves koráig kb havi 2 alkalommal szexeltünk. Én bebeszéltem magamnak hogy a párom se akarja és ez szép is volt, 1 ideig.
Végül kiderült, hogy megcsalt egy kollega nőjével, na ez hatalmas pofon volt az élettől. De nem azért csalt meg mert nem szeretett, hanem mert elhanyagoltam! Na azon a ponton elkezdtem másképp gondolni erre a dologra! Muszáj a szex, főleg a férfiaknak... Akárhogy is van, akármit mondanak, nem tudnak létezni nélküle!
Teljesen átélem a helyzeted mint nő és feleség, de kapd össze magad te is meg ő is, mert baj lesz belőle. Gondolom nem 70 évesek vagytok, mert kb akkor lehet intimitás nélkül élni.
Nem sértésből írtam, csak saját tapasztalat :(
16-os, nem kívántad, csak muszájból csináltad?
Mondanék erre valamit, de nem bántalak meg.
Átérzem a helyzeted,mi most épp fasitban vagyunk a sex miatt.Ugyanaz a helyzet mint nálatok azzal a külömbséggel hogy én kivánom őt,lehet nekem is kellene valami amitől elmegy a kedvem.
Mi 3éve kinlódunk,hol feljavul a dolog hol visszaesünk és ez nagyon rossz nem tudom mi lessz a vége.
Az én férjem sem kivánja a sexet,nem engem, magát a sexet nem kivánja,ha van ugyis jó ha nincs ugyis jó,szóval vannak ilyen férfiak nem vagy egyedül kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!