Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg házasság?
A világ abba az irányba halad, ahol egyre több helyen fogadják el a meleg házasságot, és gyerekválalást. Sokan ezt a libelarizmus győzelmének tulajdonitják. Lehet, h konzervatív vagyok, vagy nem túl nyitott, de számomra elfogadhatatlan 2 azonos nemü házassága. Nekem ez szent és sérthetetlen. Egy házasság csak egy férfi és egy nő között jöjjön létre.
Nekem ez a meleg házasság olyan mintha egyik naprol a masikra bejelentik, h házasodhadsz állatokkal és a társadalom még örülni is fog neki. Ti mit gondoltok erről?
Részemről 2 dolgot tartok fontosnak ebben a témakörben.
1, a legfontosabb) Ne lássam az utcán. Otthon mindenkinek joga van mindenre.Én nem akarok részesülni ebből és elfogadom őket, ha elfogadják ezt a szabályt. Nincs meleg felvonulás meg smaci orgia az utcákon.
2)a leszbikusságot betiltanám, és csak a biszexet fogadtatnám el,mint állapotot ha lehetek ennyire hím soviniszta. A többi férfi meg legyen meleg.. növelik az esélyeim,minél többen azok :D
Ezt nem fogom soha megérteni! Ha szeretik egymást, akkor hajrá! Felőlem, azt csinálnak, amit akarnak.
Az nem undorító, ahogy két hetero nyalják-falják egymást az utca kelős közepén?
Jó kicsit eltértem. De a lényeg: Ha nem tetszik, akkor ne nézd. Én is így csinálom, szóval...
házasságot leszrom, tegyék, ha jólesik.
a gyereknevelés miatt már börtönbe vitetném őket.
Szerintem ha két ember szereti egymást és hivatalossá szeretné tenni akkor azt nemtől függetlenül megerősítheti akár házassági kötelékként. Az egyházira már nem mondanék igent, fel lehet venni fehér ruhákat / öltönyöket polgári esküvőkre is.
A meleg / leszbikus párok gyerekneveléséről ennyit:
Ha ilyen szép, tökéletes családot tudnak teremteni ahogy a NPH-Burtka páros akkor hajrá :) Több boldog gyerek lesz a világon, ahogy ez a két édes kicsi is :)
Ne provokálj!
Házasodjanak és legyenek boldogok, ennyi!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!