Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kölcsön adta a kocsimat a tudtom nélkül a barátjának! Mit csináljak?
Totál kivagyok bukva:(
A férjem barátja tegnap balesetezett és teljesen összetörte a kocsiját. Erre ma a férjem az én tudtom és beleegyezésem nélkül oda adta neki az enyémet, hogy használja azt egészen addig míg vagy nem vesz másik kocsit vagy pedig míg megjavítják az övét.
Ma bringával voltam a barátnőmnél aztán mikor hazaértem láttam, hogy nincs otthon a kocsim. Azonnal kérdeztem a férjemet, hogy hol van. És akkor közölte ezt. Amikor számonkértem, hogy ezt mégis, hogy képzelte akkor azt mondta én úgy is alig használom. Addig míg nem kapom vissza járjak gyalog meg biciklivel. Veszekedtünk egy sort aztán ő elment itthonról.
Most mégis mit csináljak?:( Kérjem vissza a kocsit? Vagy várjam ki míg vissza hozza?
Meg, hogy lehet valaki ekkora tuskó mint a férjem, hogy ilyet csinál?:(
"Tökk jó, hogy mindenki Woody Allent idézi, csak gondolmo te sem tudod, hogy kiis az. Jah képet láttál róla, talán 1-2 filmet, és ennyi. Ne idézz olyantól, akit nem ismersz. Oké?"
Tökk jó??? Mi az a tökk??? Na és a "gondolmo? Kiis? Irni nem tudsz... Nos, személyesen nem ismerem Woody Allent. Ahogy pl József Attilát se, Dumas-t se, hogy csak két példát mondjak. Ez miért is probléma?
"Hogy mi köze hozzá? Mert ez leeht a kérdező kcosija és lopásnak minősül."
"leeht,kcosija" lehet es kocsija lenne? ;) Nos, a házasság ideje alatt vagyonközösség van, ez az elsö, a második meg az, hogy eddig az se derült ki, hogy kinek a nevén van, harmadszor meg ha olyan hülye felesége van, hogy feljelentené a barátját lopás miatt, inkább váljon el.
" Ja eddig nem jutott el a zseni agyad? Bírom mikor valaki o yan pofázik, aki segg hülye."Biztosan én vagyok segghülye, hogy tudok gondolkozni és még írni is, neked meg nem megy egyik se :)
"Szóval 23-aska (eredetileg 17-es), tudom hogy milyen ember vagy. Millió van belőled. Végtelenül buta vagy, mást leszólsz, senki nem számít rajtad kívül ,aztán meg játszod az eszed."
Ezt hïvják önkritikának, amit most magadról írtál. :)
"Azt bírom, ha egy okos hülyéskedik, de ha egy hülye okoskodik, azt nem. Ez neked szól öcsike!"
Akkor talán abba kellene hagynod az okoskodást, "öcsike". Mellesleg nem vagyok férfi, de ne zavarjon.
fognám a férjem kocsiját, elvezetnék vele egy ismerősömékhez majd hazamennék busszal. Mikor kérdezi hol a kocsi azt mondanám h kölcsönadtam. Ennyi...majd ha akkor hisztizik megmondod h visszakéred ha visszakapod a sajátodtt.
Persze baromi ciki hegy házasságban ez kell h legyen a rendszer de ne hagyd magad
Kedves 25-ös.Ki kell ábrándítsalak a 17-es és a 23-as válaszoló nem egy és ugyan az.De mi csak azt szerettük volna érzékeltetni ,hogy vannak az életben igazi komoly problémák.És egy autó kölcsönadása nem az.Persze a férj tényleg minimum szólhatott volna,ez igaz.
De azért ez még nem tragédia.Le kell tolni apát,hogy tartsa tiszteletben a másik cuccát és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!