Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kölcsön adta a kocsimat a tudtom nélkül a barátjának! Mit csináljak?
Totál kivagyok bukva:(
A férjem barátja tegnap balesetezett és teljesen összetörte a kocsiját. Erre ma a férjem az én tudtom és beleegyezésem nélkül oda adta neki az enyémet, hogy használja azt egészen addig míg vagy nem vesz másik kocsit vagy pedig míg megjavítják az övét.
Ma bringával voltam a barátnőmnél aztán mikor hazaértem láttam, hogy nincs otthon a kocsim. Azonnal kérdeztem a férjemet, hogy hol van. És akkor közölte ezt. Amikor számonkértem, hogy ezt mégis, hogy képzelte akkor azt mondta én úgy is alig használom. Addig míg nem kapom vissza járjak gyalog meg biciklivel. Veszekedtünk egy sort aztán ő elment itthonról.
Most mégis mit csináljak?:( Kérjem vissza a kocsit? Vagy várjam ki míg vissza hozza?
Meg, hogy lehet valaki ekkora tuskó mint a férjem, hogy ilyet csinál?:(
Figyelj 17-es, tudsz még butább is lenni?
Akkro te se panaszkodj csak akkor, ha meghalt valakid. Leég a házad? Kit érdekel, ha senki nem halt meg. Ellopnak valamit tőled? Kit érdekel, hisz senki nem halt meg. Idióta!
"Figyelj 17-es, tudsz még butább is lenni?
Akkro te se panaszkodj csak akkor, ha meghalt valakid. Leég a házad? Kit érdekel, ha senki nem halt meg. Ellopnak valamit tőled? Kit érdekel, hisz senki nem halt meg. Idióta!'
A valaszod sorszama nyilvan meghaladja inteligencia hanyadosodat, kedves 21. valaszado. Edesanyad nem tanitotta meg, hogy velemenyt nyilvanitani lehet ertelmesen is? Ja, nem tudtad felfogni... Mi koze a haz leegesenek/halalesetnek/lopasnak egy auto kolcsonadasahoz, meg tudod magyarazni? Tudod mit? Ne faradj vele. Van egy idezetem, ami pont illik a veled valo beszelgetesre: Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.Woody Allen.
Feladom. Legyoztel. Gratulalok.
Tökk jó, hogy mindenki Woody Allent idézi, csak gondolmo te sem tudod, hogy kiis az. Jah képet láttál róla, talán 1-2 filmet, és ennyi. Ne idézz olyantól, akit nem ismersz. Oké?
Hogy mi köze hozzá? Mert ez leeht a kérdező kcosija és lopásnak minősül. Ja eddig nem jutott el a zseni agyad? Bírom mikor valaki o yan pofázik, aki segg hülye.
Szóval 23-aska (eredetileg 17-es), tudom hogy milyen ember vagy. Millió van belőled. Végtelenül buta vagy, mást leszólsz, senki nem számít rajtad kívül ,aztán meg játszod az eszed.
Azt bírom, ha egy okos hülyéskedik, de ha egy hülye okoskodik, azt nem. Ez neked szól öcsike!
25-ös, egyetértek veled, de honnan tudod, hogy nem ismeri Woody Allen-t?
(A nap kérdése, tudom.)
"Akkor ti felváltva hordjátok egymás alsóneműit is?:) Hiszen nálatok gondolom elvben sem létezik én bugyim-te gatyád."
Ez éppen nem jó érv, mert az alsónemű, meg az autó nem egy kategória, de ha már kérded, előfordult, igen, ugyanis én is boxerben alszok, meg a férjem is azt hord. Sőt, pólót, pulcsit is cserélünk.
mivel kedves kérdező nem szívesen válaszolsz a "kinek a nevén van az autó" "ki fizeti a költségeit" kérdésekre, feltételezem, hogy nem a tiéden és nem te fizeted!
Ha ez a felállás, csak a megkérdezés miatt vághatnál le hisztit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!