Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az örökölt pénz miért számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az örökölt pénz miért számít külön vagyonnak a házasságban?

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 17:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Én majdnem pórul jártam a válásom után. 18 éves koromban a nagymamám rám íratta a szövetkezeti lakását (már csak pár év kell, hogy lefizessem, és saját tulajdonba kerüljön) úgy, hogy míg él, haszonélvezeti joga van. 19 évesen férjhez mentem. Bevittem a házassági levelet a szövetkezetbe, hogy írják át a vezetéknevemet, mert férjhez mentem. Válásom után az egyik elszámoláskor vettem észre, hogy a volt férjem szerepel a nyilvántartóban, mint társtulajdonos. Azt hittem egyből agyvérzést kapok. Gyorsan el is intéztem, hogy vissza kerüljön csak az én nevemre a volt férjem után. A hölgy nagyon sajnálkozott, hogy félreértés történt, és segített az ügyintézésben. Azért kíváncsi lettem volna, ha ki kellett volna fizetnem a volt páromat a lakásból, akkor mennyire sajnálkozott volna, ha ráborítom az asztalt.
2013. júl. 16. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!