Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hazaadjátok (a feleségeteknek) a fizut?
A feleségem követeli hogy adjam oda neki és majd ö kezeli a pénzünket, de eznekem q.vàra nem tetszik. Ha nem adom oda akkor mehet vilàggà. Mit csinàljak?
1 éve vagyunk hàzasok.
Már én is ezt tenném, ha újra kezdhetném.. A férjem elkölti a pénzét, ameddig van. Amikor fizut kap az az első, hogy megy vásárolni belőle... Tudni kéne, hogy mi az ok, amiért nem akarja, hogy Te kezeld és akkor korrektebb választ is tudnánk adni...
Van aki elissza, van aki szerencsejátékozza.. sok ok lehet, amiért így dönt egy nő!
Nem is vesszük le a pénz nagy részét,hanem közös számlánk van,két kártyával,arról fizetünk mindent.
Bár nagy részét a feleségem költi el,mert ő fizeti a csekkeket,ő utalja el amit kell,ő vásárol be.
De hülyeségre nem költ,gépen vezeti táblázatban hogy mikor mire mennyit költött,abba én is bele tudok nézni.
???
10 éve vagyok feleség, de még akkor sem jutott eszembe ilyen, amikor GYED-en voltam itthon, és alig volt pénzem.
Közös folyószámlánk van 2 kártyával, a nagyobb kiadásokat előre egyeztetjük, hó elején lekötünk egy kisebb összeget, a többit pedig feléljük.
Nálunk ez úgy ment, hogy volt egy közös boríték, benne a pénz és mindketten józanul,-hangsúlyozom józanul- vettünk ki belőle, amire kellett.
Ehhez két felnőtt és értelmes ember kell. Ha egyik megbolondul és már az alapvető kiadásokra sem marad, mert kevés a sütnivalója, akkor célszerű, ha nem ő kezeli a pénzt.
Kiindulásom alapja tehát két értelmes, józan, felnőtt ember.
Rendhagyó kiadásokat pedig meg kell előtte beszélni.
5-ös, gondolom a kérdező felesége közös kasszát akar. A ti esetetekben ha 1 számla van, akkor közös a kassza is. Nem értem mit nem értesz a kérdésben.
A feleségednek igaza van. De hozd fel a közös számlát, az a legjobb.
Mi ennek a kérésnek az előzménye? Lehet, hogy te elszórod a pénzt és a napi kajára sem nagyon marad? Akkor bizony megértem a feleségedet.
És mi az, hogy ha nem adod oda, akkor mehet világgá. Ha nem adod oda, akkor elválsz tőle? Vagy mi? Ez így teljesen értelmetlen.
Kedves 7.!
A kérdést nagyon is jól értettem, csak feleségként értetlenül állok az ilyen feleség-sztroik előtt. A ??? a Mivaaan?-nak felelt meg ebben az esetben.
De azért köszi a kioktatást.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!