Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak! Ti hazaadjátok (a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hazaadjátok (a feleségeteknek) a fizut?

Figyelt kérdés

A feleségem követeli hogy adjam oda neki és majd ö kezeli a pénzünket, de eznekem q.vàra nem tetszik. Ha nem adom oda akkor mehet vilàggà. Mit csinàljak?

1 éve vagyunk hàzasok.

2013. júl. 4. 13:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
43%
Külön kassza. Nejemé a rezsi, összes csekk. Bevásárlás, épp aki intézi az fizeti. Nekem a ritkább, nagyobb kiadás jut. Ház hőszigetelése példul. Tavasszal enyém volt a konyha teljes felújítása. Nekem egyszer mondta, hogy menni akar. Azonnal előszedtem a táskákat és a ruháit. Erre azt mondta, még átgondolná.:)) Ez már 15 éve volt. Azóta még nem döntött.:)))
2013. júl. 4. 13:54
 22/29 anonim ***** válasza:
87%
Nehogy odaadd egy olyan embernek, aki azzal zsarol, hogy elhagy, ha nem adod le a pénzedet. Szerintem egyszerűen uralkodni akar rajtad, semmi több. Aztán majd könyöröghetsz egy kis zsebpénzért? Láttam már olyan kérdést, ahol nő írt ki hasonlót, ott teljes felháborodás volt, hogy a szemét pasi elveszi a pénzét. Nőkből is vannak zsarnokok, nem csak férfiakból.
2013. júl. 4. 14:02
 23/29 anonim ***** válasza:
Hát nem kicsit pofátlan a feleséged! Én azt mondanám erre a fenyegetésére, hogy nem akkor megy világgá, hogy követelte a fizetésem és nem adtam oda, hanem AZÉRT, mert ezt merte követelni. Magyarán én dobnám ki.
2013. júl. 4. 15:35
 24/29 anonim ***** válasza:

Biztos nincs ennek előzménye?

Mert akkor egyrészt mivel indokolja a feleséged, hogy hirtelen pénzkezelő akar lenni? A másik meg, hogy ha tényleg nem pazarolsz, akkor nem mindegy, hogy melyikőtök áll sorban a postán?

2013. júl. 4. 16:12
 25/29 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és én kezelem nálunk a pénzt. Annak ellenére, hogy én is Gyeden vagyok. Nálunk a férjem a teljes fizetését odaadja, én meg szépen kiszámolom, hogy mennyi a rezsi, hitelek, egyéb rendszeres kiadások. A maradékot próbáljuk beosztani, ami elég kevés. A férjemnek szokott lenni egyéb bevétele is, azt nem "kell" odaadnia, más kérdés, hogy sokszor megteszi, mert nincs miből vásárolni. Nálunk évek óta ez van, a férjemnek fogalma nincs, hogy mennyi a rezsink, hitelünk stb. Nem is érdekli, tudja, hogy amennyire lehet próbálom beosztani, ő valószínűleg pár nap alatt elszórná. Nálunk ez teljesen bevált, el sem tudnánk képzelni, hogy máshogy legyen, mondjuk én pénzügyi területen dolgozom, szóval ez a feladat nekem testhez állóbb.

Azt sosem értettem, hogyan működik a külön kassza. Segítsetek légy szí! Szóval jelen esetben, most eltekintve attól, hogy a sok törlesztés miatt nagyon szarul állunk, akkor ez úgy működne, hogy én kapok 100000 Gyedet, ő keres 270000-300000. Kifizetjük felesben a rezsit, aztán megvesszük, ami kell a gyereknek. Majd mondjuk csinálunk egy nagybevásárlást, amiből megveszünk nagyjából mindent, ami kell tisztítószer,tészta, kaja féle. Az én pénzem nagyjából itt elfogyna. Tehát innentől nekem nincs pénzem csak neki, és akkor kérnem kell tőle? Vagy, ha mondjuk el akarnánk menni küldöldre nyaralni, de én nem engedhetem meg magamnak azt, amit ő, akkor külön nyaralunk, vagy csak ő nyaral, vagy ad kölcsön? Szóval számomra ezek nagyon fura dolgok. Főleg valaki itt írta, hogy neki csak olcsóbb kajára van pénze, mint a férjének, számomra ez nagyon durva!

2013. júl. 4. 22:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, ha nem csak lenézésből kérdezted: ezeket mind a férjeddel kell megbeszélned. Nincs rá általános szabály.
2013. júl. 4. 23:09
 27/29 anonim ***** válasza:
65%

Dobd ki a fenébe és válj el!

Egy pokol lesz az életed!

2013. júl. 4. 23:42
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Na le leszek pontozva. NÁlunk hazadja a fizetését a "zuram".

Ez úgy jött ki, hogy elkezdett patáliázni, hogy miaz, hogy a hónap végén nincsen hús.

Szépen levezettem neki, hová tűnik a pénz. Az jött ki, hogy ő 1000 forintot költ naponta magára, én meg 1500at hármunkra. Ebben bennevan a kaja, a mosószer, a vécépapír.

Mert nem kell két szendvicsért hétszáz forintot fizetni, ha ugyanazt(vagy még jobbat) összehozok neki egy százasból. Nem kell automatás kávéra elcseszni 300at, ha egy százasért visz, mert megvan hozzá a technológiánk, hogy melegen tartsa (termosz). Hopp ez már 800 forint a pocsékba. Naponta.

Mióta én kezelem a kiadásokat, valahogy mindig van pénzünk szórakozni egyet, vagy csak elmenni fagyizni. Sőt, megtakarításunk is van.

Nálunk ez válik be. De nem zsaroltam meg a férjemet. Kifejezetten az ő ötlete volt, hogy kezeljem inkább én a pénzt.

Ezt az elmegyek viláágá szöveget amúgyis utálom. Nagyim szokta mondogatni, ha nem tetszett neki valami, egészen hatéves koromig. Akkor csomagoltam neki útravalót, megkötöttem batyuba, mint a mesékben, rátettem a partvisra és mondtam neki, hogy mehet. Azóta is kedves családi sztori.

2013. júl. 5. 05:51
 29/29 anonim ***** válasza:

25!

Nem külön a kassza, mert a pénz közös, egyszerűen két számlára érkezik nálunk, mert ezen nem változtattunk. És igen, ha valakinek éppen elfogy a számlájáról, akkor mondja a másiknak, hogy "szívem, nálam kifogyott" a másik pedig kérdés nélkül ad amennyi kell. A közös nyaralásnál meg nyilván befizetjük előtte két főre az utat, a szállást stb... éppen akinek van rá annyi, vagy pl. én befizetem, és akkor a férjem kérdés nélkül mindig bevásárol, mivel tudni fogja, hogy az én számlámat kiköltöttem. Tudja, hogy mennyit keresek, én is tudom ő mennyit keres, nagyjából tudjuk ki mit költött, szóval nem túl bonyolult, csak itt egyesek idióta elvi kérdést csinálnak ebből. Semmi jelentősége. Egyáltalán nem megalázó megmondani, hogy az én számlámon nincs ez meg az miatt, légy szí adjál. Nem megalázóbb, mintha a pasi adja oda az egész fizetését a GYEDen lévő asszonynak az meg visszaosztja neki a lóvét.

Nálunk senki nem marad otthon nyaralásnál.

2013. júl. 5. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!