Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti milyen nőt tudnátok elképzelni a majdani feleségeteknek? (Vagy akár a jelenleginek)
Figyelt kérdés
Külső-belső tulajdonságokkal.2012. okt. 29. 13:44
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg az első olyat, aki tisztelne is, nem csak azt hazudná... A külsőben nincs elvárásom a vékonyságon kívül.
2/9 anonim válasza:
Akivel megvan a kölcsönös szimpátia.
4/9 anonim válasza:
Semmilyet, nem vagyok házasságpárti:-)
22/F
5/9 anonim válasza:
Külsőre,nem kövér ,és még csak alkatra se,valahogy nem tetszenek a kövér csajok;Lehetőleg nem festi magát,és úgy is tetszik;olyan szemei ,amiben el lehet veszni,ami magára hívja a figyelmet;lehetőleg dús ajkakkal,imádom harapdálni...de az is természetes,nem plasztikázott,mint a csicsolina;Nálam nem vagy nem sokkal magasabb(170 centi),a legjobb,ha széles csípője van,de ha nincs,az se baj.Belsőre:szókimondó(nem baj ha a roszat is ki mondja,csak nem a bántás kedvéért);heves,ami nálam azt takarja,hogyki áll az igazáért,és az ágyban is olyan,mint egy vadmacska;Hűséges;Bújós(azt imádom);aktív az ágyban;tud szeretni.Más nem is kell.ÉS igen, számít a külső is,nem kell álszenteskedni.
6/9 anonim válasza:
utolsó vagyok megint,van egy olyan érzésem,hogy a válaszolók közül csak nekem volt már hosszabb kapcsolatom,és úgy,hogy ezek az igények nem adódtak lejjebb,és hogy nem is vagyok jóképű.
7/9 anonim válasza:
14:02!
Kérlek vegyél feleségül! :D
8/9 anonim válasza:
Én nem elképzelem hanem pontosan tudom kit választanék feleségül :) A szeme halálos a mosolyától megbolondulok, nem mondom hogy a világ legszebb nője kicsit talán átlag alatti is de ez egyszerűen megfogott, hihetetlen érzés ilyet még sosem éreztem azelőtt. Nem fojtatom mert napokig írhatnám :) de külsőre vékony ilyen normál alakot mondanék hosszú gyönyörű haja van mint mondtam a mosolya "megöl" pedig nem mondanám hibátlannak a fogsorát a szeme szép kerek kék csillog nem lehet leírni, nem mondanám hogy nagy melle van, de ez nem is érdekel a fenekét... most Figyeljetek... MEG SEM NÉZTEM!!! leírhatatlan gondolatok vannak a fejemben ezt érezni kell, belsőre kicsit félénk szerű de lehet vele beszélgetni nyitott, okos. Valahogy így írnám le :D láttam itt egy nem házasság pártit is, neki üzenném ha majd érez valaha ilyet a világ is megváltozik körülötte, nem lehet leírni de hogy mindenki megértse annyit írok hogy gcire boldog leszel :D
9/9 anonim válasza:
"majd érez valaha ilyet a világ is megváltozik körülötte, nem lehet leírni de hogy mindenki megértse annyit írok hogy gcire boldog leszel"
Én is az lettem volna, ha nem mond nemet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!