Ti elfogadjátok a feleségeteknek/párotoknak hogy meg kell várni 2 gyantázás között hogy kinőljön a szőr?
A feleségem havonta jár gyantáztatni,de 2 gyantázás között kb fél centire kell hogy megnőljön a szőr.Ez engem nagyon zavar,de a borotvától teljesen kipattog.
Csak én irtózom ettől vagy ti is így vagytok?Mennyire várjátok el a szőrtelenítésT?
1-2 hetente borotválom,de én FÉRFI vagyok!
Próbáltam őt rábeszélni a borotvára,de fémérzékeny ezért nem tud borotválkozni,teljesen kipattog!
Nálunk szerencsére nincs gond ebből...
Bár én epilátort használok, szóval nem kell félcentisre hagynom megnőni, de inkább csak magam miatt szőrtelenítek, páromat abszolút nem zavarja az ilyesmi (nem is tudnám elviselni, ha ilyenekkel zaklatna).
Elsőnél a pont! Miattad csinálja, kapj észbe! Az hogy te FÉRFI vagy nagybetűkkel, nem jelent semmit, sőt nem is érdekel senkit.
Úristen, ezek az emberek honnan jönnek? Ezeket a szerencsétlen nőket sajnálom, akik elviselik az ilyet. Örülj neki, becsüld meg, mert itt felénk már rég kiheréltek volna!
de egy bunkó vagy...
én borotválom mindenhol,de fél centisre megnő 1 hét alatt,páromat nem zavarja.Télen kb 2 hetente szedem le,lábom kb havonta,rossz szót nem szólt még érte,nem is lenne a párom ha ilyenen fennakadna...
Akkor fizesd be IPL szőrtelenítésre.
Kb. 6-8 kezelés után jó ideig egyáltalán nem nő szőr. Tapasztalatból mondom. A hónaljamon 5 kezelés után kb. 10 szál nő már csak.
Igaz, 1 kezelés kb. 10-15e Ft hónaljra és bikinivonalra, teljes fazonra több, lábra pedig kb. a duplája.
De ha ennyire igényes férfi vagy, akkor gondolom ez sem okoz gondot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!