Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit vesztek a feleségeteknek karácsonyra? Vagy nők, ti mire vágynátok ajándékként?
Párom elektromos ágymelegitőt vesz nekem (meglepi,csak nem tudja jól titkolni),meg valami apróságot,nem tudom-
Örülni fogok neki,fázós vagyok nagyon.
én nő vagyok, először is szeretnék 4db téli gumit felnivel, mert az olyan kényelmes.
Szeretnék egy profi ragasztópisztolyt. Vichy arckontúr krémet. Illatos, finom, gyümölcsös tusfürdőt, testápolót, itt nem az ár számít, hanem az illat és a szép színes flakon/gél.
Szeretnék egy Erotikus masszázs c. könyvet, és masszázsolajat egy pávatollal.
Szép ruhát, cipőt, bizsut, ékszert.
A Japán Művészet c. könyvet.
Színes pamutharisnyát minden mennyiségben, vakmerő színekben. Bugyit, melltartót, hálóinget.
Quimby, Szalóki Ági , Sebestyén Márta, Gorillaz, Zeppelin cd-t.
A [link] Mesék-anyákrol c. könyvet
bármilyen Színia könyvet
Kreatív hobby cuccokat.
Fényképezőgépet, képkeretet.
Bármilyen cserepet, porcelánt, üveget.
Én voltam az, de nem is értem..annyi mindent írtam, és ez mind nem hasznos???
Szeretnék színházjegyet is cd tartó polcot, és szőnyeget, masszázsutalványt és Szauna-belépőt.
Természetesen egyesével..
Énszerintem nem minden férfi tudja elképzelni, hoyg milyenekre vágyhat egy nő. Azért gondoltam hasznosnak..
Mikor ütvefúróra vágytam, mindenkinek elmondtam, és mégis: a férjem kapta meg. Aki utál fúrni, csak a könyveknek cd-knek örül. De nem tudták elhinni, hogy tényleg azt szeretném. Pedig de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!