Nagy baj ha nem veszek semmit karácsonyra a családtagjaimnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 17 éves lány vagyok. Nincs pénzem. Nem kapok zsebpénzt, mert nincs rá szükségem. Szerintetek nagy baj ha nem veszek semmit a szüleimnek? Inkább csinálnék valamit ami szívből jön. Az meg, hogy kérjek anyától pénzt... Nem látom sok értelmét, hogy abból a pénzből vegyek nekik ajándékot.2011. dec. 17. 20:30
1/12 anonim válasza:
nem baj, inkább becsülendő a gondolkodásod. sokaknak a karácsony a pénzről meg az ajándékról szól, de én örülök annak is ha anya be tudja fizetni a számlákat.
2/12 anonim válasza:
Ha te így látod ne vegyél. Nem csak karácsonkor kell szeretni egymást, hanem minden nap ugyanugy. Ha csinálsz egy saját készítésű valamit, az még jobb mintha egy kinai vackot vennél. De ha annyit mondasz, hogy kellemes ünnepeket, akkor is elég. Beszélgettek, együtt vagytok a családdal,ha normális szüleid vannak, ez nekik a legnagyobb ajándék.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen normálisak. Csak azért kérdeztem, mert most tele van ilyen kérdésekkel az oldal, hogy mit vegyek... stb és kicsit elgondolkoztam, hogy lehet majd az hiszik, hogy nem fontosak nekem vagy ilyesmi.
2011. dec. 17. 20:36
4/12 anonim válasza:
írj nekik egy levelet amiben megköszönöd nekik h ilyen szeretettel nevelnek fel
5/12 anonim válasza:
Szerintem is jó ötlet hogy csinálj nekik valamit saját kezűleg :) Én pl. most csinálom Apukámnak a válogatás cd-jét, amin az összes kedvenc száma rajta lesz és majd tudja hallgatni az autóban :)
6/12 anonim válasza:
nem baj,ha nem veszel nekik ajándékot,a szeretet a lényeg,hogy együtt vagytok.
csinálj valamit,az is nagyon jó:)
7/12 anonim válasza:
Szerintem ha nem készítesz/veszel a szüleidnek ajándékot, azzal nem őket bántod meg, hanem elsősorban magadat. Valóban sokkal jobb, ha te készítesz valami apróságot, akár a suliban is - de igényes legyen! Azért mert valami kézi készítésű, még nem kell kukába valónak lennie. Szóval ügyesen! :) Egyébként is: a szándék az, ami igazán fontos.
8/12 bánomisén válasza:
Kedves 17 éves lány, eddig te vagy a legértelmesebben és legegészségesebben gondolkodó tinilány, akivel összehozott a sors. Igen, annak fognak legjobban örülni, amit szívből készítesz a saját kezeddel :-)
9/12 anonim válasza:
Semmi baj azzal, ha nem veszed, hanem te készíted, sőt! :)
Én ugyan vettem is, de alap, hogy mindenki ajándéka tartalmaz 1-2 általam készített dolgot. :)
Én azt nem tudom elképzelni, hogy csak megveszek valamit, és azt adom oda. Muszáj, hogy tegyek mellé valami személyeset is, meg szépen összeállítsam, becsomagoljam... :)
10/12 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam. Most már csak ki kell találni, hogy mit csináljak nekik. :):)
2011. dec. 17. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!