Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövő honapban összeházasodunk. Úgy volt h addigra leveszik a fogszabimat. De nem. Fogszabályzós menyasszony?
szerintem cuki lenne! Ne görcsölj rajta!
Tényleg próbáld megbeszélni a fogorvossal.
Én nem értem, itt mindenki cukinak mondja, meg még talán a szeplőt szokták annak mondani.
Szerintem undorító, de mindegy. Fogszabályzóban biztos nem vennék el senkit sem.
Különben is, ha a szülőnek van esze, fiatal korban hordatják a gyerekkel, hogy ne kelljen felnőtten viselnie.
3-as, elég primitív lehetsz, ha az alapján veszel el bárkit, hogy van fogszabályzója vagy nincs.
Kedves kérdező: tudom, nem ugyanaz, de nekem az összes ballagás, szalagavató, ezeken ott volt a fogszabályzó. Nagyon utáltam. Visszanézve: tényleg jól állt :). Ne ez legyen a központja a nagy napnak, ne is gondolj rá. A férjed így is szeret, aztán majd egy mégszebb mosolyú felesége lesz. Legyen a részed. Így is az esküvő sokszor megváltoztatja a párokat, olyannak akarnak tűnni, amilyenek nem. Ne legyél ilyen...ez a részed, most ilyen vagy, így szeretnek, így vesznek el. Legyél magad az egész esküvődön, és ne érdekeljen, hogy mi van a szádban! Sok boldogságot!
ma 10:00
Olyan sok benned a keserűség, hogy már a szádon keresztül ömlik ki.
Kedves rosszindulatú válaszolók!
Lehet,hogy ti úsztatok a pénzben,de nekünk nem volt arra pénz,hogy gagszabályzóm legyen.4 éves voltam mikor anyukám meghalt.Apa nrm keresett sokat.Örültrm ha kenyér van a számba..
20 évesen lett fogszabályzóm.Most 22 vagyok.A vőlegényemmel 5 éve vagyok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!