Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vannak férfiak, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak férfiak, akik nem tudják megtanulni, hogyan kell bánni a nőkkel?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást. De hiába magyarázom neki, hogy például, ha sírok, akkor meg kell hogy öleljen... Meg minden, minden ilyesmit folyton elmagyarázok neki. Hogy ha elutazik, naponta kétszer hívjon fel, satöbbi. Igyekszem leadni az igényeimből, de egész egyszerűen képtelen ezeket a dolgokat megcsinálni és nem tudom, hogy a fenébe vegyem rá. EGyébként nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást, de ezzel néha nagyon kiborít. Szeretném, ha tényleg a társamként viselkedne, de nem tudja, hogyan kell.
2013. júl. 11. 09:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, voltak köztük igazán hasznosak is.

Valahol mindannyiótoknak igaza van. Egyrészt néhány dolog ezek közül természetes kellene, hogy legyen, másrészt pedig a férfiak alapvetően nem ilyenek.

Rájöttem, hogy ez a dolog nem rólunk, hanem rólam szól. Az oké, hogy depressziós vagyok, és okom is van rá (szakmai válság, családi problémák, egészségügyi gondok, legjobb barátnők elvesztése, stb), de nem terhelhetem őt túl amiatt, hogy ő az egyetlen, aki megmaradt a számomra és akinek igazán számítok. Vannak dolgok, amikhez neki is hozzá kell szoknia, de nagyon lassan megy neki, mert sosem volt az alkalmazkodás embere (az iskolában is mindig rebellis volt.). Nekem viszont rendbe kell jönnöm, mert attól függetlenül, hogy nagyon szeretjük egymást, ilyen szinten a ragaszkodás nem normális.

2013. júl. 11. 19:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Ámen. Csak aztán tartsd is be kérdező. Meglátod, megéri majd hosszabb távon.
2013. júl. 11. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!