Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak, akik nem tudják megtanulni, hogyan kell bánni a nőkkel?
Köszönöm a válaszokat, voltak köztük igazán hasznosak is.
Valahol mindannyiótoknak igaza van. Egyrészt néhány dolog ezek közül természetes kellene, hogy legyen, másrészt pedig a férfiak alapvetően nem ilyenek.
Rájöttem, hogy ez a dolog nem rólunk, hanem rólam szól. Az oké, hogy depressziós vagyok, és okom is van rá (szakmai válság, családi problémák, egészségügyi gondok, legjobb barátnők elvesztése, stb), de nem terhelhetem őt túl amiatt, hogy ő az egyetlen, aki megmaradt a számomra és akinek igazán számítok. Vannak dolgok, amikhez neki is hozzá kell szoknia, de nagyon lassan megy neki, mert sosem volt az alkalmazkodás embere (az iskolában is mindig rebellis volt.). Nekem viszont rendbe kell jönnöm, mert attól függetlenül, hogy nagyon szeretjük egymást, ilyen szinten a ragaszkodás nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!