Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak, akik nem tudják megtanulni, hogyan kell bánni a nőkkel?
Amikor sírsz, akkor szólj, hogy kérlek, most ölelj meg. Ha előre mondod neki, hogy majd amikor sírsz öleljen meg, akkor simán elfelejti. Vagy bújj oda hozzá te, mondd neki, hogy egy kicsit most pátyolgasson már és mindjárt jobban leszel. Szerintem nem fog nemet mondani, de többségük ösztönből nem tud ennyire jól reagálni a női bajokra. Vannak ilyen együgyű férfiak, kicsit jobban a szájukba kell rágni a dolgokat.
Ezt a naponta 2x hívjon fel dolgot nem értem, ne azért hívjon fel, mert 2x kell, hanem mert van/tud mit mondania számodra. Egyébként te is felhívhatod, miért tőle várod, hogy 2x hívjon? Ha mondjuk 1x te hívod, utána meg másodjára ő téged, akkor máris kvittek vagytok, 2x beszéltetek, ő is hívott téged, mindenki boldog. Ne tőle várd a segítséget folyton, segíts magadon és Isten is megsegít. Ettől függetlenül ne adj le az igényeidből, de ne viselkedj kisbabaként, aki elvárja, hogy kitalálja az aktuális érzéseit a párja, kicsit jobban aktivizáld szerintem magad.
De basszus a kérdező egy önző liba. Naponta kb 10x sír, mivel "depressziós". Komolyan mondom egy vicc. Én is elmennék, de a sráccal ellentétben vissza se mentem volna már.
Ez most komoly? Ha sírsz, akkor elő van írva, hogy meg kell ölelned. Nam ajd kipróbálom a barátnőmnél. Ha sz*rok a WC-n, fogja a kezemet. Megnézem mit fog szólni hozzá. Kb egyformán komoly a két eset.
Lista mi? Ha bal lábbal lépsz, akkor mit csináljon. Ha jobban ,akkor mit. Ha nem lélegzel 2 másodpercig, akkor mit csináljon. Lirály kapcsolat lehet.
Én a másodperc törtrésze alatt dobom az ilyen csajokat. Komolytalan vagy kérdező, gyerekes, nulla érzelmi intelligenciával.
Azt, hogy valaki hogyan tudja kimutatni az érzelmeit, szeretetét, általában gyerekkorban rögzül, főleg családi mintára. Szóval nem igazán változtatható, legalábbis gyökeresen nem, odafigyeléssel lehet egy kicsit javítani rajta, de soha nem fog a párod kibújni a bőréből.
Attól, hogy nem ölelget folyton, még nagyon szerethet, csak ő máshogy mutatja ki. Mondjuk azonnal megszereli a csapot, ha elromlik, megjavítja otthon a dolgokat, vagy ajándékokat vesz, stb. Nem mindenki bújós és nem mindenki szeret folyton párja nyakában lihegni.
Mit szólnál, ha a párod meg feltette volna azt a kérdést, hogy "mit csináljak, mert a barátnőm folyton ölelget, egy percig sem hagy nyugton, elvárja, hogy minden percben rá gondoljak, hívogassam telefonon. Szóval már tele a hócipőm, szeretem, de ezzel tönkre fogja tenni a kapcsolatunk, mert már elő is akarja írni, hogyan viselkedjek. Miért nem hagy nekem egy kis szabadságot ? Beláthatná, hogy minden ember más, ezért másként is mutatja ki a szeretetét."
Szerintem ezek a dolgok tanulhatók
pl az én párom előző barátnője akivel sok évig együtt volt egy érzéketlenebb típus volt nem szerette ha ölelgeték ágyban is a külön sarokban aludt ilyesmik
na én meg pont a szöges ellentét bújós vagyok , ölelgetős :)
páromnak kicsit fura volt az elején de asszimilálódott egy pár hónap alatt, szóval normális esetben lehetséges hogy változzon :)
13:46-os!
Ugyan honnan veszed, hogy naponta többször sír a kérdező? Nem tudsz olvasni? Vagy valami egyéb gondod van?
Egyébként ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy lesz valaki, aki kitart melletted huzamosabb ideig. perzse így tizenkevés évesen még biztosan azt hiszed, hogy menő a taplóság, de hidd el, nem az.
Hát eddig az összes pasim egy gyökér volt ilyen téren,még a mostani is,pedig nem vagyok túl bonyolult:D
Például az agyamra megy,hogy ha mondjuk összeveszünk és én már sík ideg vagyok,mert olyan idióta érvei vannak,hogy az már kritikán aluli,inkább azt szeretném,hogy hagyjon békén,míg lenyugszok,hogy aztán higgadta(bba)n megbeszéljük. De neeem,mert ő csakazértis jön utánam és mégjobban felidegesít,aztán csodálkozik,ha már kijövök a sodromból. Olyankor átmegyek olaszba. Valamint mindenféle kis b*ziságon kiakad,megtilt(ana) nekem dolgokat,amiket viszont ő lelkiismeretfurdalás nélkül megcsinál. Viszont ugye én meg szentül vallom,hogy csak azt várom el a másiktól,amit ugyanúgy én is betartok. Meg ha valami bajom van vele,mert megbántott,akkor egyszerűen képtelen bocsánatot kérni,inkább nekemtámad,hogy de miért rinyálok(pedig nem szoktam semmiségeken kiakadni),aztán ha már jól besértődtem,akkor képes csak bocsánatot kérni nagy nehezen.
Nem tudom,miért ilyen,amikor én kis odafigyeléssel már rég megtanultam,hogy milyen hangulatában mi esik neki jól... 2 éve vagyunk együtt.
22L
A PASIK nem odabújással éreztetik a szeretetüket. Egyszerűen egy igazi PASI tud úgy viselkedni, hogy biztonságben érezd magad mellette. Melletted áll, bármit csinálsz is. Ha hülyeséget, akkor is. Támogat.
Közös döntéseknél maximálisan szem előtt tartja a véleményed, megvalósít olyan dolgokat, amit lehet, hogy ő szükségtelennek tart, de tudja, hogy te szeretnéd.
Ha sírsz, van hogy nem tud mit kezdeni vele, de néha azért megvígasztal. Lehet, hogy odabújik hozzád. Lehet, hogy néha megölel. Na de állandóan ezt csinálni sok pasinak testidegen, és nem velük van a probléma. Nekik ilyennek kell lenni. Nem tudnék mit kezdeni, egy rámtelepedő, bújós, ölelgetős, naponta többször telefonálgatós pasival. Megőrjítene. Fordított heyzetben azt is el tudom képzelni, egy ilyen nő megőrjíthet egy pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!