Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a közös kassza amikor a nő otthon van a gyerekkel vagy valamelyik fél munkanélküli? Nálatok hogy van, akik külön kasszán vagytok?
mi külön kasszán vagyunk, de nem véresen szigorú szabályokkal.
természetesen ha egyikünk nagy kakiban van, a másik nem hagyja ott.
bár én azt tanultam otthon, h épeszű ember féltesz egy kis pénzt minden hónapban a megtakarításába, hogyha beütne a krach, akkor legyen mihez nyúlnia.
nos, nő vagyok, nem keresek csillagászati összegeket, a párom azért jobban meg van fizetve mint én, mégsem kardoskodtam soha a közös kassza mellett. a saját kis luxusaimat magamnak fizetem. ha épp nem telik rá, akkor nem húzom le a másikat arcátlan módon. éhezni, fázni természetesen nem hagyná egyikünk sem a másikat :)
ha lesz gyerekünk, akkor is működni fog ez a mostani felállás, tudunk racionálisan gondolkodni ha pénzről van szó. GYESre eszem ágában nem lenne szülni, és GYED után sem vakargatnám otthon 28e ft-ért.
21-es:
"ezzel nincsen baj, addig amíg nem az én pénzemből teszi mindezt."
Te is jó nagy bunkó lehetsz... Szerinted akkor az rendben van, hogy pl. a milliókat kereső férj BMW-vel szaladgál, a munkanélküli feleség meg jár a tízéves rongyaiban, mert a segélyből nem telik új ruhára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!