Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működik a közös kassza amikor a nő otthon van a gyerekkel vagy valamelyik fél munkanélküli? Nálatok hogy van, akik külön kasszán vagytok?
A egzisztencia nélküli nőket többnyire megüti a guta, ha nem költhetik a párjuknak a pénzét.
Aki keresi, az rendelkezik felette!
(természetesen a közös kiadásokat, rezsit, stb-t leszámítva)
200 ezret mire? Ruhára és egyéb ilyen dolgokra, vagy kajára, rezsire, egyéb befizetésekre é emellett vett pár dolgot magának?
Amúgy nagyon rossz lehet a feleségednek kedves 8-as, hogy az exedhez hasonlított, aki - valószínűleg - kihasznált. Hát ezt nézed ki a szeretett nőből? Én ilyen bizalmatlanság esetén nem maradnék a párommal akárhogy szeretne, ás nem azért, mert jajjj akkor nem pénzel, mert kit érdekel a pénz, de a bizalmatlanság, hogy azt feltételezi rólam, hogy kifosztom nagyon zavarna.
"200 ezret mire? "
Igen, kizárólag magának minden olyanra költött, amit a saját pénzéből soha nem vehetett volna meg.
Szerintem tévedsz :) Hozom itt a saját példám, bár nem tudom neked minek bizonygatnék, tényleg nem kell pénzes pasi. Volt, hogy én volt hogy a barátom tartott el, kinek mennyi pénze volt épp. Egy évig szinte csak én tettem pénzt a kasszába, szó szerint éhen halt volna, ha én nem vagyok. Én éhen nem haltam volna nélküle, de volt 1-2 szűkösebb hónap.
Igenis egy fajta bizalom volt részemről is, hogy még mikor elkezdtünk járni akkor így segítettem neki, és direkt közös kasszára mentem, hogy ne kelljen a híd alá mennie. Neki csak annyi pénze volt, ami szűkösen fedezte az albérletet és a rezsit havonta, de én etettem.
Mégis miért kellene a KÖZÖS életet így felosztani? Tényleg minden közös, akkor legyen a pénzünk is, annak ellenére, hogy sokszor én kerestem többet a kapcsolatunkban. Ha neked ez ennyire nem fér bele, az a te dolgod, de én speciel nem bírnám ezt elviselni, hogy ennyi bizalmat nem kapok!
Hálistennek nem egymással élünk, így ítélkezni sincs jogom, de te se tedd. Nem a pénzforrás miatt vettem elő a "bizalmatlanság" kártyát! Hanem mert így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!