Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mennyire és hogyan igényli a magánéletet, szabadságot?
Figyelt kérdés
Az én Páromról összeköltözés után derült ki, hogy szüksége van magánéletre, mégpedig olyan módon, hogy esténként sosem fekszik le velem aludni, hanem kimegy a szobából, és hajnalig gépezik. Szerinte ez így jó, mert így "legalább nem az együtt töltött időből veszítünk", szerintem meg pont, hogy de, hiszen régebben esténként filmeztünk, beszélgettünk, szexuális életet éltünk... Most meg csak kimegy, és gépez.2013. júl. 4. 10:46
31/33 anonim válasza:
Ezért ne legyen a hálószobába számítógép és tv. Ha van lehetőség rá akkor rakjátok át a nappaliba. Így mindketten jól jártok.
32/33 anonim válasza:
Én a párommal mi 4 éve élünk együtt. Mi is késő este gépezünk. Csak mi mindent együtt csinálunk. Míg most neked írok addig ő is beszélget valakivel. Mi együtt szoktunk Xboxon játszani, az én párom is focizik a haverjaival mivel egy a baráti társaságunk addig mi a csajokkal beszélgetünk, beülünk valahova. Szerintem az már nem normális hogy így viselkedik a párod, ezen sürgősen változtatni kell mert ennek így nem lesz jó vége és a kapcsolatotok is tönkremehet a számítógép miatt.
33/33 anonim válasza:
Én a másik végletben élek. Az én férjem soha nem megy sehová nélkülem, néha rimánkodom, hogy menjen sörözni/kávézni a régi barátaival (akik mind pocskondiázniak, mennyire tábornoknej vagyok:) De nem. Csak velem, ez persze jól esik valamennyire, és nem is vagyunk huszonévesek (12 év van köztünk). Sőt, nem is bír nélkülem aludni (én sem nélküle, ez igaz, de sosem mondtam). Az seti gépezés akkor jelnetett problémát, maikor játszottuk a Syberia részeit, de akkoriban egyikünk sem aludt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!