Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mennyire és hogyan igényli a magánéletet, szabadságot?
11-től 3-ig az nem sok. Játszottam én már úgy, hogy este kezdtem és reggel 7-kor fejeztem be. Hajnali 3-ig még rendszeresen, munka mellett is megy :) A párom szabadnapjain reggel felkel és órákon át csak netezik és játszik, majd csinál valamit, megint gép, s ez így estig, este pedig alapból gép (munkahelyen pedig nonstop gép). Mondjuk ezzel én is így vagyok, de mivel van egy házunk, néha estig nem kapcsolom be a gépet (bár éjszakára nem is szoktam kikapcsolni, minek arra a kis időre, persze sleep/monitor és erősítő kikapcsolása, az 1 W fogyasztást kibírom, inkább, mint a lassú bootolás).
Sokaknál teljesen normális az, hogy rengeteget gépeznek, a másik elhanyagolása persze már nagyon nem OK.
Hetente 2-4 alkalommal sportol délutánonként. Ez azt jelenti, hogy 8-fél 9 körül ér haza. Én is portolok, úgyhogy ebből nincs gond. De ez is változó, nincsenek kőbe vésett időpontok. Van hogy 2-szer megyünk egy héten (külön helyekre) van hogy egyszer sem.
Ezen kívül néha találkozik a barátokkal (pl. mozi, sörözés), de sokat megyünk közösen is. Nekem ez így megfelel.
Hú én azt nagyon nem szeretném, ha hajnalokig gépezne. Az nagyon zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!