Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti párotok mennyire és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok mennyire és hogyan igényli a magánéletet, szabadságot?

Figyelt kérdés
Az én Páromról összeköltözés után derült ki, hogy szüksége van magánéletre, mégpedig olyan módon, hogy esténként sosem fekszik le velem aludni, hanem kimegy a szobából, és hajnalig gépezik. Szerinte ez így jó, mert így "legalább nem az együtt töltött időből veszítünk", szerintem meg pont, hogy de, hiszen régebben esténként filmeztünk, beszélgettünk, szexuális életet éltünk... Most meg csak kimegy, és gépez.
2013. júl. 4. 10:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

11-től 3-ig az nem sok. Játszottam én már úgy, hogy este kezdtem és reggel 7-kor fejeztem be. Hajnali 3-ig még rendszeresen, munka mellett is megy :) A párom szabadnapjain reggel felkel és órákon át csak netezik és játszik, majd csinál valamit, megint gép, s ez így estig, este pedig alapból gép (munkahelyen pedig nonstop gép). Mondjuk ezzel én is így vagyok, de mivel van egy házunk, néha estig nem kapcsolom be a gépet (bár éjszakára nem is szoktam kikapcsolni, minek arra a kis időre, persze sleep/monitor és erősítő kikapcsolása, az 1 W fogyasztást kibírom, inkább, mint a lassú bootolás).

Sokaknál teljesen normális az, hogy rengeteget gépeznek, a másik elhanyagolása persze már nagyon nem OK.

2013. júl. 5. 07:32
 22/33 anonim ***** válasza:

Hetente 2-4 alkalommal sportol délutánonként. Ez azt jelenti, hogy 8-fél 9 körül ér haza. Én is portolok, úgyhogy ebből nincs gond. De ez is változó, nincsenek kőbe vésett időpontok. Van hogy 2-szer megyünk egy héten (külön helyekre) van hogy egyszer sem.

Ezen kívül néha találkozik a barátokkal (pl. mozi, sörözés), de sokat megyünk közösen is. Nekem ez így megfelel.

Hú én azt nagyon nem szeretném, ha hajnalokig gépezne. Az nagyon zavarna.

2013. júl. 5. 13:58
 23/33 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy reggelig gépezett. De ő nem játszik semmit, csak netezget...
2013. júl. 5. 17:13
 24/33 anonim ***** válasza:
Kissé furcsállom, ha ez mindennapos nálatok, az én párom is szokott játszani, böngészni stb., vele is előfordult már, hogy pl. 2-ig játszott, de ez elég ritka, mert sokszor hajnal 4-kor kel a meló miatt. Engem egy idő után zavarna, nem gondolom, hogy ez a legjobb módja a magánéletre, főleg ha ez tényleg rendszeres?:( Manapság minden az inernet körül forog? A szabadság nekem azt jelenti, hogy pl. elmegyek valahová a párom nélkül....persze szoktam én is netezni, de többre tartom pl. azt, hogy összebújva elaludjunk valamilyen filmre vagy pusztán lefekvés előtt beszélgessünk, szeretkezzünk, ölelkezzünk...Mi nem vagyunk házasok, de már 6 éve együtt vagyunk, de nekem ez tuti nem tetszene. Egyrészt ez nem is egészséges, hogy napról napra éjszakázik, + én eléggé a szívemre venném, ha mindig a netet választaná.. Én két lehetőségre gondolnék: vagy megismerkedett valakivel, akivel képes órákon át beszélni vagy csupán annyira kocka, hogy neki ez kell, ez nyújtja a menedéket a mindennapokban...bár nem igazán értem, mert azt írtad, hogy régebben nem így ment nálatok sem...akkor hát csak változott valami? ha anno nem igényelte ezt, akkor újabban miért? nekem elég gyanús lenne ez, bár nem akarok vészmadár lenni, manapság lehet ez teljesen normális, nálunk nem! :)
2013. júl. 6. 17:51
 25/33 A kérdező kommentje:
Tegnapi nap is délután 3-tól este 11-ig gépezett, ha szóltam neki, hogy jöjjön már oda hozzám, nem reagált. Nekem már elegem lett abból, hogy az egész napot a sötét szobában kell töltenünk úgy, hogy egymáshoz sem szólunk, így elmentem egyedül sétálni. Este 11-kor, amikor már nagyon éreztettem vele az ellenszenvemet, mondta azt, hogy menjünk el ketten sétálni. Utána még megnéztünk egy sorozatrészt, és ennyi. Kb hajnali fél 2 körül ment is ki gépezni, és tartott egészen idáig, fél 7-ig. Egyesek szerint ez még mindig normális? :(
2013. júl. 8. 06:42
 26/33 A kérdező kommentje:
Tegnap este is akartam volna ?házaséletet élni?, de elutasított, mert fájt a hasa (tényleg fájt neki), és azt mondta majd reggel... Hát így reggel se lesz belőle semmi, ha délutánig fog aludni :( Bár ?megbeszélve? már úgy sincs sok értelme :(
2013. júl. 8. 06:48
 27/33 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból, mikor alszik egyáltalán a párod? Dolgozik?
2013. júl. 9. 12:17
 28/33 anonim ***** válasza:
Délutánig alszik...naná, hogy délutánig alszik, hisz bssza a rezet a gép előtt egész éjszaka..szerinted ez igy rendben van? egyébként dolgozik valamit a párod? bár a leírtak alapján gondolom nem.... szerinted nem kéne egy kicsit felrázni? több séta, esetleg bicajozás együtt, este meg szex, az is egyfajta mozgás, igy el fog lustulni és begyepesedett lesz...ennek az a vége, hogy majd máshol keresed a boldogságot....Nem tudom hány éves a párod, de gondolom még fiatal, nagyon meglepő, hogy nem igényli a szexet...!
2013. júl. 9. 18:28
 29/33 A kérdező kommentje:
Dolgozik, csak nem kötött a munkaideje.
2013. júl. 9. 19:04
 30/33 A kérdező kommentje:
Ma este még nekem kellett kijönnöm a nappaliba aludni, mert nem hagyja abba a gépezést a hálószobában...
2013. júl. 10. 00:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!