Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti párotok mennyire és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok mennyire és hogyan igényli a magánéletet, szabadságot?

Figyelt kérdés
Az én Páromról összeköltözés után derült ki, hogy szüksége van magánéletre, mégpedig olyan módon, hogy esténként sosem fekszik le velem aludni, hanem kimegy a szobából, és hajnalig gépezik. Szerinte ez így jó, mert így "legalább nem az együtt töltött időből veszítünk", szerintem meg pont, hogy de, hiszen régebben esténként filmeztünk, beszélgettünk, szexuális életet éltünk... Most meg csak kimegy, és gépez.
2013. júl. 4. 10:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem az utolsó, a 8. :D
2013. júl. 4. 11:39
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló a helyzet, ő pl csak a tv előtt tud elaludni, én meg alapból nem szeretem a tv-t, max ha van jó film ami érdekel, de az ritka... Így általában külön alszunk el :(. De én is igénylem a szabadságot, nekem is jó félrevonulni olvasni, vagy elmenni néha a barátnőimhez, illetve a hobbimmat csinálni...
2013. júl. 4. 11:53
 13/33 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.Szerintem le fog erről szokni. Az én férjemnek is vannak ilyen időszakai, amikor végigjátssza ugyanazokat a játékokat és olyankor 1hétig gépezik esténként, mondván, hogy olyankor már én úgyis alszok. Tudom hogy 1 hétig tart, szóval nem esik rosszul, olyankor egyedül nézek filmet, vagy olvasok. Ha igényed van rá, hogy minden este összebújjatok akkor mondd meg neki, hogy beszélgessetek egy kicsit, borozzatok és utána menjen játszani. De szerintem neki is kell a kikapcsolódás és ha így kapcsolódik ki, akkor ebbe nem nagyon tudsz beleszólni
2013. júl. 4. 12:05
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az úgy nem jó... De napi órákat gépezni az nálunk teljesen normális. A párom netezik (motorozás, útépítés, számítógép hardver, anime, utazás...), játszik (főleg a régi Doom, de azért zdoom porttal, nagyfelbontásban, több színnel, egyéb extrákkal. sosem unja meg. a Doom már 20 éves játék :)), képeket hív elő, fanficet és beszámolókat ír az utazásainkról... Mindezt úgy egész nap, amikor épp nem csinál mást. De ez rám is igaz.

Aludni meg sem próbálunk együtt, mivel ő korán szeret feküdni, én pedig 2 után, de sokszor eleve éjszakás. Van saját szobánk saját ággyal (még viszonylag új a házunk, egyszer majd lesz nálam egy franciágy, ha befér).

De azért állandóan átmászkálunk egymáshoz és annyira nem nagy kihívás elvonni egymás figyelmét a géptől egy időre. Úgyhogy az nem jellemző, hogy üveges szemmel meredne a képernyőre és engem hanyagol :)

Filmezni pedig határozottan szoktunk esténként :)

2013. júl. 4. 13:11
 15/33 anonim ***** válasza:

Nem igazán igényli. Néha játszik a gépen 1-2 órát és ennyi. Ez engem nem zavar.

Haverokkal nem szokott eljárni sörözni, egyrészt ideje sincs, másrészt sokat dolgozik. Mi szoktuk őket elhívni hozzánk havonta 1-2 alkalommal.

2013. júl. 4. 13:45
 16/33 anonim ***** válasza:
Ja és nem szoktunk együtt lefeküdni, őt általában 8 és fél 9 körül már alszik, én pedig 10ig kb. tv-zek. De ezen sosem problémáztam.
2013. júl. 4. 13:47
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semennyire, a nap 24 órájából 24-et töltene velem. :) Én csak annyira, hogy néha meglátogatom egyedül a szüleimet. Mi is szoktunk gépezni, olvasni, tévézni persze úgy, hogy a másik éppen mást csinál, de nem nem vonulunk át a másik szobába, ott vagyunk, ha a másikunk egy kis gyengédségre vágyik éppen és nem küldjük, el, hogy: ne hari, én most magánéletet élek. :D
2013. júl. 4. 14:18
 18/33 anonim ***** válasza:
Mindkettőnknek külön baráti társaságunk van, és nem szeretünk a másik barátaival találkozni, így barátokkal szórakozni csak külön-külön járunk. Kettesben is szoktunk persze programokat szervezni. Itthon pedig sokat filmezünk, még többet szexelünk, ezen kívül nekünk is van nap közben is olyan, amikor nem is szólunk egymáshoz egy darabig, csak bámuljuk a TV-t vagy gépezünk. A párom 10-11 körül szokott feküdni, én éjjel 1-2 előtt nem tudok elaludni. Ezt az időt én is számítógépezéssel és TV nézéssel töltöm el, nő létemre. Számunkra ezzel nincs gond.
2013. júl. 4. 20:40
 19/33 A kérdező kommentje:
Páromnál a hajnalig tartó gépezés kb este 23-24-től hajnali 3-4-ig tart... (És ezen kívül még nap közben is szokott gépezni.)
2013. júl. 4. 21:15
 20/33 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. Ez velem is előfordul. Nem egyszer volt már, hogy világosban mentem aludni. Napközben szintén mindketten szoktunk gépezni, elolvassuk a leveleinket, a híreket, böngészünk, stb.
2013. júl. 4. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!