Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok mennyire és hogyan igényli a magánéletet, szabadságot?
Amit leírtál, az úgy nem jó... De napi órákat gépezni az nálunk teljesen normális. A párom netezik (motorozás, útépítés, számítógép hardver, anime, utazás...), játszik (főleg a régi Doom, de azért zdoom porttal, nagyfelbontásban, több színnel, egyéb extrákkal. sosem unja meg. a Doom már 20 éves játék :)), képeket hív elő, fanficet és beszámolókat ír az utazásainkról... Mindezt úgy egész nap, amikor épp nem csinál mást. De ez rám is igaz.
Aludni meg sem próbálunk együtt, mivel ő korán szeret feküdni, én pedig 2 után, de sokszor eleve éjszakás. Van saját szobánk saját ággyal (még viszonylag új a házunk, egyszer majd lesz nálam egy franciágy, ha befér).
De azért állandóan átmászkálunk egymáshoz és annyira nem nagy kihívás elvonni egymás figyelmét a géptől egy időre. Úgyhogy az nem jellemző, hogy üveges szemmel meredne a képernyőre és engem hanyagol :)
Filmezni pedig határozottan szoktunk esténként :)
Nem igazán igényli. Néha játszik a gépen 1-2 órát és ennyi. Ez engem nem zavar.
Haverokkal nem szokott eljárni sörözni, egyrészt ideje sincs, másrészt sokat dolgozik. Mi szoktuk őket elhívni hozzánk havonta 1-2 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!