Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, akiknél a szex már inkább megszokás, mintsem élvezet és örömszerzés?
Mi még csak 1 éve vagyunk házasok, de néha úgy érzem csak feleségi kötelességből fekszem le a férjemmel. Nem mondom, hogy mindig de van ilyen.
De ő mindig élvezi, én pedig örülök, ha örömet szerzek neki. És annak ellenére, hogy ő nem megszokásból van velem, hanem teljes mértékben az élvezet kedvéért, még sem iparkodik, hogy nekem is örömet okozzon.
A "szex" mint olyan bárkinek megy. Most kissé szögletes leszek, de a kutyának, macskának, ...... is.
Az élvezet, az örömszerzés az, ami megkülönbözteti az embert az állatvilágtól.
Na ehhez kell némi intelligencia, tolerancia......
A jó szexet tanulni kell!
Az ember hajlamos mindig hasonlitgatni, és sosem elégedett önmagával.Legyen az nő, vagy férfi tök mindegy.
E helyett inkább a természettől kapott adottságaiból kellene a lehető legtöbbet kihozni.Sok irodalom van ezzel kapcsolatban a netes cikkekről nem is beszélve.
És sosem a mennyiség, hanem a minőség számit. Attól lesz örömszerzés és élvezet.
És nem kell sose szégyenlősködni.
Az erotika valahogy felejtős lett, ugyan ugy, mint az udvarlás. Természetesnek veszik, hogy egy tapsra kapnak, és a nő, hogy tapsra oda adja magát. Ezáltal mint nő elveszti varázsát, vagyis nem kell érte küzdeni, szabad "préda". (kivételek mindig vannak!!!)
pl. egy oldal: [link]
Most eszembe jutott egy irás Grétsy László Tanár Urtól:
Grétsy László -a-nyelvi-példa-szerzője
linket ezzel kapcsolatban a rendszer nem engedte tovább :-( szerintem beirjátok gugliba kiadja:
"Lefeküdtél vele, mi?
– Á!
– Becsapsz, mi?"
Kiadja igen!!! megpróbáltam!Bejön az oldal.
Legyetek őszinték. Az egész szexet hogy nevezik általában, főleg a férfi nem?
Szeretkezésnek nagyon kevesen. Van minden helyette, ami az egész dolgot lealacsonyitja,......
Hát igen sok embernél megszokás!!!! Oda lett az öröm, az élvezet. Kiment a divatból :-( Kár érte. Ujra divatba kellene hozni :-)
Kedves fiatalok!!! Nektek még lehet változtatni!
Legyen cél, hogy partnereteknek örömet szerezzetek, és élvezzétek a Vele töltött perceket.
Az élet tul rövid ahhoz, hogy csak ugy hagyjuk elfolyni.
(mellesleg megjegyezném, hogy a lányok tizen egynéhány éves korban kezdett nemi élete nagyban hozzájárul ehhez a helyzethez -szerintem-) Azért mert megjött a havi,nőies formái vannak, lelkileg szellemileg közel sincs azon a szinten, hogy a sex mint olyan élmény legyen számára. Talán nem kéne cikizni azokat, akiknek még nem volt 13-14 évesen fiuval kapcsolata. semmiről sem maradnak, maradtak le.)
bocsánat, ha nagyon eltértem volna a tárgytól :-(
Üdv. :-)
11 éve vagyunk együtt.
Így persze voltak olyan időszakok, amikor pl én kevésbé kívántam. Mondjuk szülés után pár hónapig pl. Aztán ezen túllendültünk, visszaálltak a hormonok, fene tudja, most megint jó :)
De a férjemnél is volt, hogy ő nem volt a topon épp. Stresszes időszakban mondjuk. Azért ezek nem voltak hosszú időszakok.
Örömszerzés azért mindig cél volt, csak nem mindig egyformán mind a két fél öröme :P
Arra én mindig figyeltem, hogy azért annak ellenére, hogy nem kívánom annyira a sexet, azért legyen, legalább heti 1-2, szóval ne legyen nagyobb kihagyás. Egyrészt, mert evés közben jön meg az étvágy, másrészt, mert könnyen megszokhatja az ember, hogy nincs összebújás, és szerintem az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!