Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » . Az egyik ismerősömről van...

. Az egyik ismerősömről van szó. Negyven évi házasság után megtalált egy naplót amit a felesége írt. Ki a jellemtelen ebben a házasságban?

Figyelt kérdés
Tudomásom szerint mindene megvolt és van is. Semmi nem volt megfelelő a feleség szerint a sex sem.A férfi a házi munkától kezdve a gyerekek nevelésével, anyagi bisztonságot, mindent megadott.Most van egy barátnője,nincs szó vállásról.A feleség megtudta,és egyszerre elkezdett mindennel törődni. A férj ugye mindent megbocsájtott, kevesebbet találkozik a barátnővel.Én szerintem mindent meg lehet beszélni.Ami le van írva az nagyon át van gondolva.Nem értem az ilyen házasságot.

2012. aug. 4. 13:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
A napló nem arra van, hogy bárki elolvassa. Még az írója sem szokta visszaolvasni :) Legalábbis én nem szoktam. A naplóba sok mindent leírunk, olyanokat is, amiket nem gondolunk komolyan, de jó kiadni magunkból. Mindketten hibáztak. A lényeg az, hogy változtatnak és jobb lesz a házasságuk ezáltal
2012. aug. 4. 13:52
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Én meg az ilyen kérdést nem értem. Se füle, se farka.
2012. aug. 4. 14:01
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Csak én nem értem, hogy hogy jön ehhez a történethez az, hogy a feleségnek naplója van...?
2012. aug. 4. 14:05
 4/15 anonim ***** válasza:
A napló önmagában nem gond. Vagy csak én nem értem?
2012. aug. 4. 14:08
 5/15 anonim ***** válasza:
Mivan? Esküszöm nem értem h jön ide a napló
2012. aug. 4. 14:20
 6/15 anonim ***** válasza:
62%
Most megnyugodtam, mert 5 perce olvasom es nem tudok kiigazodni rajta , azt hittem csak velem van a baj...
2012. aug. 4. 14:29
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a férj jó szemét volt, hogy nem elég hogy a feleségét sem tudta kielégíteni, még meg is csalta.
2012. aug. 4. 14:45
 8/15 anonim ***** válasza:
42%

Magyarán a férjnek mindene megvolt, kaja, ház, meleg szoba, az asszony meg örüljön mert a férje megmozdította magát és ami az Ő dolga IS csinált házimunkából feladatokat meg a SAJÁT gyerekére képes volt vigyázni....szo szo.

Szóval minden szép és jó s természetesnek veszed, hogy van szeretője? Ráadásul kegyesen "megbocsájtotta?!" a feleségének, hogy ő nem ilyen rózsaszín cukormáznak hitte az életüket s ezért KEGYESEN nem heti 6szor csak heti 2szer dugdos más nőt.

istenem hát ez egy igazi tündérmese. Nekem inkább egy asszony sz@r életéről szól aki fenntartotta a látszatot (vagy csak a férje b@szott észrevenni a dolgokat)... s válás, segítség helyett egy naplóban könnyített a lelkén.

(De azért belesúgok...a tökélyben nem szokás megcsalni a párunk akár hány éves is....

egyáltalán nem kéne megcsalni a párunkat....

nem kell hősi érmet adni egy HÍMneműnek mert felsöpör vagy tereget...esetleg még foglalkozni méltőztatik a gyerekeivel....

...a szerető elöbb képbe volt mint a napló....)

2012. aug. 4. 16:56
 9/15 A kérdező kommentje:
A napló ugy került a képbe,hogy a tartalma meglepte a férfit.Sértő,megalázó szavakkal, mondatokkal titulálta őt a neje pl.senki,paraszt,utálom,nem bírok rá nézni.
2012. aug. 4. 18:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Ő is volt ideges bizonyára és 40 év hosszú idő. Amúgy meg a napló nem arra van,hogy bárki elolvassa!
2012. aug. 4. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!