. Az egyik ismerősömről van szó. Negyven évi házasság után megtalált egy naplót amit a felesége írt. Ki a jellemtelen ebben a házasságban?
Figyelt kérdés
Tudomásom szerint mindene megvolt és van is. Semmi nem volt megfelelő a feleség szerint a sex sem.A férfi a házi munkától kezdve a gyerekek nevelésével, anyagi bisztonságot, mindent megadott.Most van egy barátnője,nincs szó vállásról.A feleség megtudta,és egyszerre elkezdett mindennel törődni. A férj ugye mindent megbocsájtott, kevesebbet találkozik a barátnővel.Én szerintem mindent meg lehet beszélni.Ami le van írva az nagyon át van gondolva.Nem értem az ilyen házasságot.2012. aug. 4. 13:36
11/15 anonim válasza:
Mondjuk én elsőre megértettem a kérdést.
Igaz, hogy nem is vagyok szőke...
12/15 anonim válasza:
en se vagyok szoke, megis nehezen tudom kibogaraszni amit irt... ennyi
13/15 A kérdező kommentje:
Hogy érthetőbb legyen.A feleséget csak az anyagiak érdekelték .Most hogy megtudta hogy a férjének barátnője van féltékenységi jeleneteket rendez.A berátnő attól tart,vége lesz a kapcsolatuknak .
2012. aug. 6. 19:16
15/15 A kérdező kommentje:
Nem
2012. aug. 11. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!