Mit tegyek? 20N
Húh,nehéz helyzet az biztos.Valahogy talpra kell állnod,de tudom,hogy baromi nehéz,+a nyelvet sem tudod.
Kellene még egy löket,nagy beszélgetés,de ha nem változik semmi,jobb külön,mint egy boldogtalan kapcsolatban.
Nem gondolkodtál azon,hogy vissza menj Magyarországra?Feltéve,ha ott éltél..
Azért írt ide, hogy megvilágosodjon, nem azért, hogy okos emberek beszóljanak neki.
Bécsben élsz 3 hónapja? Én baromian boldog lennék, ha Bécsben élnék, a pasim eltart, nekem pedig sétálgatnom kell a szabadidőmben. Ha ez így neked nem jó, akkor szedd össze a mondanivalód, kérd meg a párod, hogy változtassatok dolgokon, hogy miken és merre azt bőven van időd kitalálni. Vagy próbálj meg te változtatni, aztán meglátod, hogy ő tud-e ezzel mit kezdeni. Például ha jön haza az útjáról, akkor főzz valami finomat, szépen teríts meg, várd őt haza. Lehet, hogy ha te kezdesz el picit változni, akkor ő is megy utánad. Egy pár vagytok, egymást formáljátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!