Megszokás hívni lagziba?
Figyelt kérdés
Jóestét.:) Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt!Nyáron lesz nővére lagzija,és szüleimet is megszeretnék hívni szülei.Nos,2x találkoztak eddig,jól kijönnek,de én nem érezném magam jól...anyámmal nem jövök ki jól,meg fura ,hogy ők is mennének.500 személyes lesz,nagy gazdag család,ajándékot sem tudnánk mit venni... mit tegyünk? :/ 16/L úgy tudom nem szokás meghívni...2013. jan. 9. 23:50
1/3 anonim válasza:
nem tudom, hogy szokás-e, de ha meghívták őket is, szerintem illik elmenniük. :) valami hasznos, ámde olcsóbb dolgot meg biztos tudnátok ti is vinni. :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi választ.hát ha meghivnak,muszáj lesz nekik is menni.:D :)
2013. jan. 10. 00:29
3/3 anonim válasza:
Valóban nem szokás meghívni, de ha ők ilyen hatalmas létszámú lagzit terveznek, akkor úgyis ott lesz boldog-boldogtalan, az egyszer látott ismerős ismerőse is, akit bejelölt facén.
Az ne zavarjon, hogy a szüleid is ott lesznek, nem is fogjátok egymást látni egész este annyi ember közt.
Kérheted, hogy ne velük egy asztalnál ülj.
Egyedül az anyagi vonzata problémás. Szerintem pénzt illik adni. Fejenként 10-15 ezret. Ha nem tudtok ennyit beadni, nem illik elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!