Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok úgy élni a hzasságban hogy sosincs sex? Ezt szeretném csak nehez megvalositani
:) lehet, hogy idővel nem lesz szex egy házasságban, de hogy a kezdetektől valaki így álljon a témához...
Elárulom, ha te nő vagy, kb. esélyed ezen álmod megvalósítására a 0val egyenlő!
Én részemről nem tudnám elképzelni. Persze ha az idő előrehaladta vagy valami betegség közbe szólna az más, de hogy ne akarja a másik fél, azt nem.
Megkérdezhetem hogy miért nem akarod és mit szól ehhez a párod?
Frigid feleség, és impotens férj - persze, hogy működne!
Egészséges embereknél nem.
gondolom az meg nem lesz gáz, ha félremegy, mert ő meg igényli...persze egészséges, normális férfi nem maradna melletted....
24L
Egészséges emberek között nem megvalósítható.
Nem egészséges az, aki nem vágyik a szexre a szerelmével.
Nem tudnék, mert egészséges vagyok és fiatal. Dehogy szeretnéd ezt, te azt szeretnéd ha érdekelne a szex és nem lennél beteg.
Keress fel egy témára specializálódott pszichológust, egyáltalán ne biztos hogy ez az állapot örök és megváltoztathatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!