Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok úgy élni a hzasságban hogy sosincs sex? Ezt szeretném csak nehez megvalositani
Kizárt,ne haragudj!
Mivel nem vagyok szexmániás,azt pl hogy nem bacunk,mint a nyulak,azt el tudnám,de hogy "sosincs sex"......
Szerintem aki ezt el tudná viselni,az aszexuális....
Ha aszexuális lennék,nyilván gond nélkül menne......de így nem!
Van egészséges szexuális életem.....
Ezt még házasság előtt kellett volna tisztázni, hogy te nem szereted a szexet. Így nincs értelme, ha mást akartok, eléggé alapvető dolog.
Ha útközben jött ez a dolog... Az nehéz, de mindekettőtöknek lejjebb kell adnia az igényeiből, ha együtt akartok maradni!
Nem.
De ha nem akarsz szexet, miért akarsz házasságot? Legyetek csak barátok.
18 alatt még normális, hogy így gondolod, felette nem igazán.
A te dolgot,hogy kívánod e a szexet,vagy sem....
Viszont nem igazán értem én sem,hogy miért kellene ebben az esetben összeházasodni?
Egy barát,élettárs is meg tud simogatni......
Bocs a rosszindulatú feltételezésért,de szeretnél egy olyan pasit,elvesz,majd eltart,anélkül hogy szexelni sem szeretne veled.....
Mert ebben az esetben vetesd el magad egy 60 éves,impotens férfival,a fiatalabb korosztály 98%-a egészséges szexuális életet él,a maradék 2% 70-en felül van,és már lélegezni alig bír,nem hogy szexelni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!