Mi kell a sikeres eelethez? Csalad karrier? Hogy kell megvalositani oket?
Siker az, ha eléred, amit akarsz.
Ebből kiindulva nincs általános sikerrecept, mindenkinél más és más. Sokan sikerként élik meg pl. hogy családjuk van, én ezt nem tartom annak. Mások a sok pénzt tekintik sikernek, megint mások a szakmai előrelépést.
Céltudatosság, szorgalom, akaraterő, hit. Ez a 4 dolog minden téren segít...
Számomra egyébként a sorrend ez volt: karrier, majd család. Nem bántam meg, hogy csak 29 évesen vállaltam gyerekeket. Mindenünk megvan, rendezett családi és anyagi háttér, nekem hírnév a szakmámban, és imádom a munkám. Akárki akármit mond, ez így volt jó.
Mindenkinek mást jelent a siker.
De a legfontosabb az, hogy higgy abban, hogy el tudod érni a céljaidat.
Szerencse, pozitiv gondolkodás, szorgalom, de én ugy gondolom, mind közül a legfontosabb az, hogy mindenki a saját maga számára elérhető álmot keressen. Hasztalan és fölösleges olyan dolgokról ábrándozni, amiket már alapból nem érhetünk el.
Példa: egy 160 centis férfi ne akarjon világhirű kosárlabdázó lenni, mert nagy valószinüséggel ugy se fog soha összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!