Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, hogyha a férjed ilyet mondana?
Ma ilyen "mi lenne ha?" dolgokról beszélgettünk. Tehát arról kérdeztük egymást, hogy mi csinálna egy elképzelt szituációban.
Aztán felmerült az a kérdés is, hogy mi lenne ha megcsalnánk egymást. Kérdeztem a férjem mit tenne ha megtudná, hogy megcsalom. Erre azt mondja "ájultra vernélek", aztán azt mondta, hogy megkeresné a pasit is és az pedig nem úszná meg annyival.
És ezt nem viccből mondta, hanem láttam rajta, hogy teljesen komolyan is gondolja!
Totál ledöbbentem. Nem azért mert megcsalom vagy mert meg akarnám csalni. Nem csalnám meg. Hanem maga az elintézi mód miatt.
Ti mit szólnátok?
El nem tudom képzelni, miért kell ilyenről beszélni? "nem viccből mondta".. te viccből kérdezted?
Amit gondolatban megteremtesz..
Ilyen -alamuszi, sunyi, degenerált - kérdésre teljesen adekvát ez a válasz!!
Indoklás: Miért kell ilyet kérdezni egy eskü után? puhatolózni, mik a lehetőségeink? Más az, ha szerelmes lesz, és elválnak útjaik. De együtt vannak - miért kell ilyet feltenni?
Úgyhogy: bocsánatot kérnék tőle a kérdésért.
Megint más az, ha beteg, vagy érzi halálát és azt kérdezi, mi lesz azután?
Petőfi Sándor:
"Oh mondd: ha előbb halok el, tetemimre
Könnyezve borítasz-e szemfödelet?
S rábírhat-e majdan egy ifju szerelme,
Hogy elhagyod érte az én nevemet?
Ha eldobod egykor az özvegyi fátyolt,
Fejfámra sötét lobogóul akaszd,
Én feljövök érte a síri világból
Az éj közepén, s oda leviszem azt,
Letörleni véle könyűimet érted,
Ki könnyeden elfeledéd hivedet,
S e szív sebeit bekötözni, ki téged
Még akkor is, ott is, örökre szeret!"
Az en ferjem soha tobbet nem nezne ram es egy szot sem valtana velem
Ezt mondta es komolyan gondolja ismerem es hiszek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!