Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Minek kellett a gyerek - mit...

Minek kellett a gyerek - mit szólnál, ha ezt mondaná neked az anyád?

Figyelt kérdés

Sógornőm mesélte, mikor ott járt nála az anyja, a fejéhez vágta, minek kellett nekik a harmadik gyerek.

(A legnagyobb iskolás, a középső most megy majd iskolába, a pici tavaly nyáron érkezett, nem tervezték, de vállalták.)

A férje sokat dolgozik, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt a gyerekek, minden rendben van körülöttük, ellenben az anyósék nyakik vannak adósságban nyugdíjasként. Nemhogy nem segítették sosem a lányukat, még kölcsönkéregettek, amit nem adtak vissza meg hasonló húzások. (szóval még arról sincs szó, hogy a lányuk tőlük várná, hogy tartsák el a gyerekeit)

Volt, amikor azon volt kiakadva após, hogy meri a lánya visszakérni tőlük a kölcsönkért pénzt, ha bezzeg a gyerekeknek tud játékot venni. (???) Ergo szerinte inkább ne vegyen játékot a gyerekeknek, adja a szüleinek a pénzt...

Komolyan, mit éreznek az ilyen önző nagyszülők? Egyáltalán annak nevezhetők?

Elborzaszt, hogy a mi leendő gyerekünknek ilyen nagyszülei lesznek...

2013. máj. 31. 21:26
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Hát biztos,hogy megtudnám fojtani az ilyen embereket egy kanál vízbe!
2013. máj. 31. 21:28
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Húúú. .elég meredek egy helyzet, az biztos..

mindenesetre az a legfontosabb, hogy a vásár mindig 2 emberen áll, tehát a legfontosabb az, hogy ne hagyjátok magatokat megfélemlíteni, és lehúzni és kihasználni, ott van az a NEM szócska, kellően hatásos..

Már ne is haragudj, de miért hagyjátok hogy rajtatok élősködjenek????

Ez már annál jóval több, hogy csak néha-néha besegítetek, mert az ugye alap dolog lenne...ű

és nem, az ilyen emberek ne mnevezhetők "szülőnek" csak másnak.. Csernus videóiban elég sok szó esik erről... a Ki nevel a végén pl..

2013. máj. 31. 21:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Rajtunk nem élősködnek. Vagyis páromon addig élősködtek, míg otthon élt, mióta együtt élünk, már csak akarták lehúzni, nem jött össze. Azóta nem működik az érzelmi zsarolás meg a többi csel.
2013. máj. 31. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

na jól van, örülök neki.. jobb is nem beszélni az ilyenekkel..

De sógornődékkel még akkor ugyanezt csinálják?

Szerintem jó ha beszélsz vele ezügyben...

2013. máj. 31. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek véleménye, tanácsai nem kéne, hogy érdekeljen téged vagy akár a sógornődet.
2013. jún. 3. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznék velük többet. Sajnos sok az ilyen ember.
2013. jún. 6. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lesz népszerű a kérdésem, de visszakérdezek.

Neked mi közöd van hozzá? Neked tette fel a kérdést anyós, vagy a sógornődnek? A sógornőd egy bébi, hogy nem tud visszaválaszolni az anyósának?

Tőled várja a megoldást? Vagy csak felkészít, hogy milyen emberek a párod szülei? Vagy csak összejöttetek pletykálni, és kibeszélitek anyóst?

Ááá, csöppet sem vagyunk gonoszak ugye?

2013. jún. 12. 06:28
 8/10 A kérdező kommentje:

Tudsz olvasni, kedves kötekedő? Arra voltam kíváncsi, mit szólna erre egy kívülálló, ha ezt a megjegyzést kapná az anyjától. Pár konkrétumot meg azért írtam, mert nyilván kell ahhoz, hogy az ember véleményt tudjon mondani az adott helyzetben.

Nem vár tőlem megoldást a sógornő, nem is avatkozom bele az életükbe, konkrétan nem is nekem mondta, hanem a páromnak, én csak elgondolkodtam rajta. Nem akarom őket kipletykálni, a kérdésem csakis arra irányult, egy átlagember ezt hogy viselné.

Egyébként meg ilyen alapon itt minden egyes kérdés pletykálásnak minősül, hisz az ember a családtagjairól, rokonairól ír ki kérdést. Esetleg javaslom, jelezd a GYIK felé, hogy töröljék már ki az egész témakört, hisz ez csúúúnya pletykálás, akkor nyilván elégedett lennél magaddal. :)

2013. jún. 12. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:
A reakciód alapján talált, süllyedt :D
2013. jún. 13. 13:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, örülök, hogy ez a vélt felismerés hozzásegített a boldogságodhoz. :)
2013. jún. 13. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!