Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan ítélem el ezeket a nőket?
Jogosan ítélem el, ha valakinek gyereke/gyerekei vannak, és megcsalja a férjét? A közeli családomban 2 ilyen eset is történt. Először anyukám kezdett viszonyt egy másik pasival, és mikor kiderült sem hagyta ott, holott két gyermeke van. Aztán nemrég kiderült, hogy keresztanyámnak is van valakije.. ő sem hagyta ott. Neki két mégkisebb gyermeke van.
Mégis mi járt a fejükben? Én megfogadtam, hogy SOHA nem fogok ilyet csinálni, mert tudom, hogy menniyre fáj ez a gyerekeknek (főleg egy kamasznak), és a megcsalt félnek egyaránt. Akkor sem fogok ilyet csinálni, ha nincs gyerek, akkor meg főleg nem, mikor van... Inkább otthagyom az illetőt, és a harmadik felé sem nézek, de nem töröm össze a családomat mégjobban. Inkább szenvedek én, minthogy 3 másik ember. Félek, hogy mit fognak gondolni az emberek. Ha az anyukám, és a keresztanyám is ilyen, akkor én is biztosan ilyen leszek... Nem értem, hogy mi járhatott a fejükben, mikor viszonyt kezdtek. Ha valaki iránt egy picit is elkezdenek érezni valamit, azt csírájában el lehet fojtani, amíg nem késő. Mondogatják, hogy nem tehetnek róla, szerelmesek lettek. Ha valaki nem akar szerelmes lenni, nem lesz az. Igenis el lehet kerülni az illetőt. Ha meg valaki nem boldog a házasságában, akkor váljon el. Szerető nélkül. Ha csillapodtak a kedéjek, akkor lehet párt keresni. Voltam már szerelmes, sőt vagyok is. Tudom milyen. Szeretek egy fiút, nem viszonozza, de mégsem ugrok a nyakába, inkább elkerülöm. Már lassan két éve nem tudom őt elfelejteni, de mégsem zaklatom,mert NEM LEHET. Viszonyt kezdeni egy több gyerekes anyukának sem lehet. Ezt is csírájában el lehetett volna fojtani, mert valamikor ezlkezdtem érezni valamit, ami töredéke sem volt a mostaninak. Egy kapcsolat valahogyan elkezdődik, nem lesz az ember rögtön húdeszerelmes...
A közvetlen környezetemből is tudok mondani még két esetet, ahol ezt tette az anyuka. Mifelén soha nem hallottam még olyat, hogy a férfi miatt váltak. Egytől egyig a nő a hibás...
Tudom, hogy nincs nagy élettapasztalatom, de ez a véleményem. 14/L
Tudod ahhoz hogy valaki megcsaljon valakit két ember kell. Nem az anyukád és a pasija, hanem anyukád és az apukád.
Anyukád azért lépett félre mert valami hiányzott az életéből. ....mondjuk a figyelem, a szeretet, egy ölelés, az érintés, az hogy fontos, az hogy szeressék............
Senkit nem ítélhetünk el cselekedetei miatt, mert nem tudhatjuk mi rejlik mögötte.
Én is ismerek számtalan családot ahol megcsalta az egyik fél a másikat. Az egyik pont a legjobb barátnőm aki megcsalta (csalja) a férjét. Nem szereti, kihűlt a kapcsolat, a férj hazamegy a munkából leül a számítógép elé pókerezni, ugat hogy miért nincs még vacsora, és egrecéroztatja a feleségét hogy milyen rossz anya, hogy semmire nem képes.........tehát lelki terror.....és a legtöbb nő hidd el ezért menekül más karjaiba!!!
Ezek a nők általában.
Férfi részről is lehet ez, hogy nem kapja meg azt otthon, amit ő szeretne.
DE általában a nők érzelmi okok miatt csalják meg férjüket, a férfiak pedig fizikai szükségleteik (sex) kielégítése végett.......
A szerelemnek pedig nem lehet parancsolni. Majd egyszer te is meg fogod tapasztalni :)
....és azt kihagytam, hogy mindez a veszekedések, konfliktusok amik a szülők között zajlanak legtöbb esetben a gyermekek előtt nem látszanak, mert erre kínosan szoktak ügyelni, hogy a szülők problémájából a gyerek (gyerekek) ne érezzen meg semmit. A fiatal már kész tényként szembesül a történtekkel, amikor kiderül. Viszont a dolgok előéletéről nem szokott értesülni.
Ezért sem szabad másokat elítélni.
Úgy látom, hogy az említett esetekben nem is akarták titokban tartani. Tehát ők nem gondolják bajnak, ha valakinek nem egy kapcsolata van.
Azért én úgy gondolom, ha valaki több kapcsolatot akar, akkor ne házasodjon meg olyan kultúrában, ahol csak egyvalakivel lehet házasodni, mert a társadalom felé is azt képviselje, amit helyesnek gondol.
Igazad van, lehet válással orvosolni a kialakult helyzetet, de rengetegen inkább lusták/félnek/megalkusznak/képmutatók, mint hogy morálisan rendbe tegyék az életüket. Nincs bátorságuk.
Jó, akkor írok egy másik példát. Egy mai hozzászólásomból másolom, igaz, ott a férfi csal.
Ismerősöm 50-es pasi, felesége is ennyi idős. Van közös vállalkozás, közös gyerekek, és 30 év házasság. A nő már semmit sem akar. Ráfogja mindenre, és a válasza annyi, hogy a férj ne foglalkozom már ilyen marhaságokkal. Utoljára évi 2 alkalom volt, amivel a feleség letudta a kötelességét, de úgy, hogy a pasinak össze sem jött, kb annyira volt a kötelességét teljesítő feleség aktív.
A pasinak azóta vannak női. Jó kondiban van, heti 3-4 alkalom simán belefér neki. Onnan tudom ezeket, hogy nekem szokta elmesélni a nyűgeit.
Szóval itt mindenki jól jár. A feleséget senki sem zaklatja, nyugodtan aludhat, a férj is jól jár, a gyerekek egy nyugodt házasságot látnak.
Ellenben mi lenne, ha válnának? Idegileg tönkrement feleség és gyerekek, miből élnének meg, szóval van, amikor igenis így jár jól mindenki.
Még csak 14 éves vagy, nagyon sok mindent nem érthetsz még.
De lesz idő, amikor majd másképp látod a dolgokat....nem minden fehér vagy fekete.
Nem, szerintem nincs jogod elítélni senkit. Ha pl a férjem nem akarna szexelni velem, elhanyagolna, nem törődnek velem hosszú ideig, és nem lenne rá semmi egészségügyi oka, csak nem szexel velem, és hiába kérném hogy beszéljünk arról mi a baj, és változtasson, és ezt ő nem tenné meg, szerintem jogosan csalnám meg. És ezt ő is is tudja! Megértené!
Te nem látsz bele más kapcsolatába, házasságába, nem tudod mit él át, nem tudod, hogy esetleg elhanyagolták, vagy bántották, stb.... fogalmad sincs mi volt a gond a házasságban.
Nincs jogod ítélkezni!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!