Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan ítélem el ezeket a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan ítélem el ezeket a nőket?

Figyelt kérdés

Jogosan ítélem el, ha valakinek gyereke/gyerekei vannak, és megcsalja a férjét? A közeli családomban 2 ilyen eset is történt. Először anyukám kezdett viszonyt egy másik pasival, és mikor kiderült sem hagyta ott, holott két gyermeke van. Aztán nemrég kiderült, hogy keresztanyámnak is van valakije.. ő sem hagyta ott. Neki két mégkisebb gyermeke van.

Mégis mi járt a fejükben? Én megfogadtam, hogy SOHA nem fogok ilyet csinálni, mert tudom, hogy menniyre fáj ez a gyerekeknek (főleg egy kamasznak), és a megcsalt félnek egyaránt. Akkor sem fogok ilyet csinálni, ha nincs gyerek, akkor meg főleg nem, mikor van... Inkább otthagyom az illetőt, és a harmadik felé sem nézek, de nem töröm össze a családomat mégjobban. Inkább szenvedek én, minthogy 3 másik ember. Félek, hogy mit fognak gondolni az emberek. Ha az anyukám, és a keresztanyám is ilyen, akkor én is biztosan ilyen leszek... Nem értem, hogy mi járhatott a fejükben, mikor viszonyt kezdtek. Ha valaki iránt egy picit is elkezdenek érezni valamit, azt csírájában el lehet fojtani, amíg nem késő. Mondogatják, hogy nem tehetnek róla, szerelmesek lettek. Ha valaki nem akar szerelmes lenni, nem lesz az. Igenis el lehet kerülni az illetőt. Ha meg valaki nem boldog a házasságában, akkor váljon el. Szerető nélkül. Ha csillapodtak a kedéjek, akkor lehet párt keresni. Voltam már szerelmes, sőt vagyok is. Tudom milyen. Szeretek egy fiút, nem viszonozza, de mégsem ugrok a nyakába, inkább elkerülöm. Már lassan két éve nem tudom őt elfelejteni, de mégsem zaklatom,mert NEM LEHET. Viszonyt kezdeni egy több gyerekes anyukának sem lehet. Ezt is csírájában el lehetett volna fojtani, mert valamikor ezlkezdtem érezni valamit, ami töredéke sem volt a mostaninak. Egy kapcsolat valahogyan elkezdődik, nem lesz az ember rögtön húdeszerelmes...

A közvetlen környezetemből is tudok mondani még két esetet, ahol ezt tette az anyuka. Mifelén soha nem hallottam még olyat, hogy a férfi miatt váltak. Egytől egyig a nő a hibás...

Tudom, hogy nincs nagy élettapasztalatom, de ez a véleményem. 14/L

2013. jún. 29. 11:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem szép dolog, amit ezek az emberek műveltek, és én is törekszem, hogy ne legyek ilyen, de sajnos-nem sajnos ez nem fekete vagy fehér sztori. Régebben én is úgy gondolkodtam, mint te, de aztán kismillió élethelyzetet megismertem mások által, így a saját felfogásom is változott az évek folyamán.
2013. jún. 29. 11:34
 2/19 anonim ***** válasza:
32%

Jogos a véleményed, persze nemsokára jön majd a sok feminista picsä akik nem ezen a véleményen vannak és azt mondják egytől egyig hogy a férj a hibás.

Az az igazság ha megvan már minden az embernek akkor az lassan unalmas lesz és más kezdi el érdekelni. Ebben az esetnben a legtöbb nő elvan kényeztetve és ,,elkanászodnak,, mint a mai fiatalok és aztán perelik a férjet. De ez már teljesen a legallja.

18/F

2013. jún. 29. 11:35
 3/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nincs jogod elítélni SENKI MÁST - főleg, hogy senkinek nem vagy tisztában az életével, csak amit kívülről látsz. A partvonalról meg mindenki nagyon könnyen tesz hangzatos kijelentéseket.

Tudod, más f..szával könnyű a csalánt verni.

2013. jún. 29. 11:37
 4/19 anonim ***** válasza:
76%

Utolsóival értek egyet.

Nem látsz bele az életükbe, nem tudod, mit éreznek, hogyan is élnek.

Pl kívülről jól szituált család,m minden tökéletes, és a nő megcsalja a férfit. Mindenki elítéli őt.

De mi lehet az ok, amit mások nem látnak, de olyan marha könnyen ítélkeznek?

1) impotens férj-na, ezt senki sem tudta

2) a férjnek régóta nője van, de olyan jól titkolja, hogy mindenki szemében ő a mintaférj

3) nyitott házasság

4) teljes elhidegülés, de közös ház, közös gyerekek

És ennél cifrább dolgok is vannak. Ott van a testi vágy is. Ha nagyobb leszel, akkor rájössz, hogy az nem egyenlő a szerelemmel. Sokan csak ennek engednek, amikor megcsalnak valakit, akit eszük ágában sincs otthagyni, csak épp felizgatta egy 3., volt egy kóbor numera, azt jó napot. De ezeket nem értheted, a lényeg viszont annyi, hogy mindenkinek saját magával kell elszámolnia, és nem másoknak. Ha elbírja a lelkiismerete, akkor az ő dolga.

Könnyű a partvonalról kiabálni. Majd akkor leszel hiteles, ha 20 éve élsz már valakivel egy házasságban, és ugyanezt mondod.

2013. jún. 29. 12:18
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a dolgok miértjét csakis az tudhatja,aki benne van az adott helyzetben,szóval ne ítélkezz!
2013. jún. 29. 12:36
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

soha nem mond,hogy soha

veled is megtörténhet

szerintem te nem látsz bele pontosan édesanyád életébe,nem tudhatod,hogy mi hiányzik a házasságából

2013. jún. 29. 12:53
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

Aki el tud számolni a lelkiismeretével. annak gratulálok. Szerintem, ez a 14 éves gyerek gerincesebb náluk.

Képtelen volnék a párom megcsalni, szerintem a leggerinctelenebb dolog, amit az ember a párja ellen elkövethet.

Nem mondom, a szerelem elmúlhat, történhet sok minden, de nem a megcsalás a megoldás.

Megbeszéljük, és válunk. Vagy csak külön költözünk. Feltéve ha így döntünk. Vagy elkezdünk küzdeni újra egymásért. Addig, amíg a férjem, nem csalom meg, és kész.

Mondom ezt 22 év házassággal a hátam mögött.

2013. jún. 29. 13:24
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Nincs jogod ítélkezni senki felett, úgyhogy nem.Mi vagy te, bíró??
2013. jún. 29. 13:29
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Most nézem, hogy még csak 14 éves vagy.Fogadd el, hogy nagyon sok olyan dolog van, amit te a korod miatt még nem érthetsz meg.Édesanyád felett semmi esetre se ítélkezz, mert ő az, aki megszült és nevel téged(legalábbis gondolom), ételt, ruhát vesz neked, szeret téged stb.Az, hogy ő mit csinál a saját életével, az ő dolga.Nem láthatsz bele, nem értheted a döntéseit.De ez semmi esetre sem jelenti azt, hogy biztos te is "ilyen" leszel.
2013. jún. 29. 13:33
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Mondtam hogy jön asok feminista. :)

Amúgy valamelyik kommentelő írta, tudod mennyi impotens van magyarországon???

Hát nemsok.

2013. jún. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!