Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Erezte mar valaki igy magat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erezte mar valaki igy magat?

Figyelt kérdés
Aug 3-an lesz az eskuvonk. Valahogy nem erzem azt a boldogsagot amit kislanykent megalmodtam. Szeretem a paromat, meg O is engem. De most nem tudom mi zajlik bennem.
2013. jún. 28. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem mindenkiben van olyan katartikus érzés.

Mikor kislányként az esküvődről álmodoztál, akkor nem tudtad, hogy milyen lesz hónapokig szervezni, utánajárni mindennek, kiadni egy halom pénzt, ruhát, frizurát, sminket választani úgy, hogy biztos lesznek, akiknek nem fog tetszeni, az utolsó hétig melózni, és tudni, hogy 1-2 hét szabi után megint jön a meló, stb...

2013. jún. 28. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván a szervezéssel járó sok stressz,és az életre szóló kötelezettségtől való félelem is rányomja a bélyegét a lelkiállapotodra.Szerintem természetes,hogy lelkileg elfáradtál,kimerültél,talán kicsit meg is ijedtél.Viszont ha igazán erős köztetek az érzelmi kötelék,nem lesz baj.
2013. jún. 28. 15:59
 3/6 anonim ***** válasza:

túl sok benned a nyomás,ne aggódj

sok boldogságot

2013. jún. 28. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly volt az esküvőm. akkor előtte én sem éreztem nagy boldogságot, mármint olyan kirobbanót az esküvő miatt. Nem is volt rá idő, mert sodort magával az ár.Szerettem akkor is a férjem stb...minden jó volt, de most az esküvő után mikor rágondolok, nem csak az esküvőre mint fogalomra( mint most te, mert nem élted még át) hanem magára a konkrét ceremóniára, lagzira mindenre, valami iszonyatos jó érzés kering a mellkasomban, olyan jó rágondolni, ettől mindig jobb kedvem lesz ha rossz napom van. Előttem van ahogy ráhozza az ujjamra a gyűrűt. Szóval majd a jó érzés utána jön igazán, mikor átélted és tudod hogy ez valóban jó neked. Újra csinálnám ha lehetne.
2013. jún. 28. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ez normális. Kislányként az ember még nem tudja, hogy ez milyen változás az életében, hogy megházasodik. Lesz egy társa, akivel új élete lesz, még akkor is, ha együtt éltetek előtte. A házasság egy elköteleződés, döntés a másik mellett. Ez új életszakasz, és ez persze egy picit rémisztő lehet, de ez nem baj. Teljesen normális emberi reakció. El fog múlni, legkésőbb az esküvő után. :)
2013. jún. 28. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen stresszes volt az elmult idoszak. Ezt az erzest nem tudom megmagyarazni.. Nem vagyok csalodott, boldogtalan sem, csak maskepp kepzeltem el. A nagy napon biztos mas lesz minden :) izgulok hogy jol sikeruljon.
2013. jún. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!