Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb munkanélküliség tönkretehet egy jól működő házasságot a kilátástalanság miatt, vagy aki igazán szereti a másikat türelmesen viseli, ha évek óta nincs a párjának csak ritka alkalmi munkája és csakis ő a biztos kereső?
Én sem dolgozom kb 1 éve sajnos,én vagyok a lány.
Párom az,aki lelket önt belém,itt nagyon kevés lehetőség van(nem Mo-on élünk)Én már kivagyok...de most remélhetőleg lesz meló,az is 6 hónap..egyenlőre.Borzasztóan örülök már ennek is.
Tudod,ez a kérdés már nekem is megfordult a fejemben,félek,hogy egyszer a párom is besokall..
Mi rámentünk erre. Előtte minden szép volt, utána viszont megdöbbentően hamar elhagyott, mert "nem bírta".
Jó, mondjuk kicsit én is benne voltam, mert nem vállaltam el a három műszakos munkát minimálbérért, mert tudtam, hogy fogok találni olyat, ami jobb körülmények mellett jobban fizet. Anyagi gondjaink pedig nem voltak.
De ő három (!) hónap után besokallt és elküldött. A sors fintora, hogy másfél hétre rá kezdtem a mostani helyemen. De nem bánom, hogy így alakult, legalább kiderült, mennyire számíthatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!