Ti mit tennétek a helyemben? 22F
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Édesanyámmal élek. Se munkám, se barátnőm, se rokonság. Volt egy lakásunk amit eladtunk, az érte kapott pénzből
közműtartozásainkat és hiteleink egy részét kifizettük. Még így is maradt több mint 3 millió tartozásunk, albérletbe
kényszerültünk, amit mostmár szintén nem tudunk fizetni. A környékbe szinte semmi munka nincs, édesanyám munkahelye is kétséges, meglehet hogy felmondanak neki.
Ő jelenleg havi nettó 90 ezer Ft körül keres, melyből az OTP 30 ezret levon tartozásrendezés címén, marad 60 ezer Ft amiből élünk. Ebből kéne kifizetnünk havonta 30ezer lakbért, 5 Ft közösköltséget, még 83 Ft törlesztőrészletetet
A megélhetés és anyu munkába járása még nincs benne. Szívesen itthagynánk a várost és elmennénk máshova lakni és dolgozni, de anyut jelenleg ideköti a munkahelye, így én tudnék
változtatni de semmi indulótőkém nincs hozzá hogy valahol albérletet keressek az ország más részén és éljek abból a pénzből amíg ott munkát találok. Külföldi munkában is gondolkodtam
2x már voltam kinn, ebből egyszer átvertek, a második alkalommal pedig magának a munkaközvetítő cégnek tettek keresztbe így alig kaptam valamit.
sportfogadás, feltenni egész havi fizetést 2 meccsre.
másik lehetőség rabolni kell. pl látsz az utcán egy gyereket kezében okos telefonnal, fogod és kiveszed a kezéből a telefont. idős néniknek ellopni a táskáját. persze ezeket többször kell megcsinálni.kisebb helyekre betörhetsz. elmész házibuliba ott is nézelődsz mit tudsz ellopni, majd eladni...stb. lehet hogy ez őrültségnek hangzik , de sajnos ott tart a világ, pont amit te is mondasz , olyan kényszerbe kerül az ember, hogy nem tud már rendesen élni.
ha tudsz kicsit angolul bár lehet az se fontos annyira jelentkezz ide
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!