Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek a helyemben? 22F

Ti mit tennétek a helyemben? 22F

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Édesanyámmal élek. Se munkám, se barátnőm, se rokonság. Volt egy lakásunk amit eladtunk, az érte kapott pénzből

közműtartozásainkat és hiteleink egy részét kifizettük. Még így is maradt több mint 3 millió tartozásunk, albérletbe

kényszerültünk, amit mostmár szintén nem tudunk fizetni. A környékbe szinte semmi munka nincs, édesanyám munkahelye is kétséges, meglehet hogy felmondanak neki.

Ő jelenleg havi nettó 90 ezer Ft körül keres, melyből az OTP 30 ezret levon tartozásrendezés címén, marad 60 ezer Ft amiből élünk. Ebből kéne kifizetnünk havonta 30ezer lakbért, 5 Ft közösköltséget, még 83 Ft törlesztőrészletetet

A megélhetés és anyu munkába járása még nincs benne. Szívesen itthagynánk a várost és elmennénk máshova lakni és dolgozni, de anyut jelenleg ideköti a munkahelye, így én tudnék

változtatni de semmi indulótőkém nincs hozzá hogy valahol albérletet keressek az ország más részén és éljek abból a pénzből amíg ott munkát találok. Külföldi munkában is gondolkodtam

2x már voltam kinn, ebből egyszer átvertek, a második alkalommal pedig magának a munkaközvetítő cégnek tettek keresztbe így alig kaptam valamit.

2012. aug. 29. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
elég nehéz a helyzeted, ha van valamiben szakértelmed, amihez értesz, akkor van esélyed, de szakértelem nélkül szinte csak a szerencsében bízhatsz.
2012. aug. 29. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
tanulj meg (nagyon jól) pókerezni. és ezt most nem viccből mondom. mondjuk elég sok időbe telik, amíg valami fogalmad lesz, de jó pár kilátástalan helyzetben lévő barátom csinálta ezt. persze páran belebuktak, de többnek sikerült mint nem. persze csak akkor, ha érzel hozzá bármilyen késztetést.
2012. aug. 29. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

sportfogadás, feltenni egész havi fizetést 2 meccsre.

másik lehetőség rabolni kell. pl látsz az utcán egy gyereket kezében okos telefonnal, fogod és kiveszed a kezéből a telefont. idős néniknek ellopni a táskáját. persze ezeket többször kell megcsinálni.kisebb helyekre betörhetsz. elmész házibuliba ott is nézelődsz mit tudsz ellopni, majd eladni...stb. lehet hogy ez őrültségnek hangzik , de sajnos ott tart a világ, pont amit te is mondasz , olyan kényszerbe kerül az ember, hogy nem tud már rendesen élni.

2012. aug. 29. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem ennyire rossz helyzetben vagyok, bár én is az ország másik pontján keresek munkát, nincs ezzel semmi gond, ha találok csak az első hónapot kell valahol kihúznom, talán találok olyan kiadó szobát ahol nem kell előre fizetni, de bárhol elvagyok egy hónapig, nő létemre... csak munkám legyen már végre. Utána fizetéskor meg már tuti lesz hol lakni. Én faluban lakok, itt nincs munka a környéken, szóval most Bp-en keresgélek melót. Neten van rengeteg hirdetés, lehet jelentkezni.
2012. aug. 29. 14:35
 5/7 anonim válasza:
Én svédországban dolgozom minden évben,szezon jellegűen.Most is itt vagyok.Jó,mondjuk az én munkámhoz kapcsolatok kellenek,de rengeteg lengyel,indiai meg ki tudja milyen nemzetiségű ember szedi itt az ÁFONYÁT!Szakértelem se kell hozzá,komoly nyelvtudás se.Egy kis Angol elegndő.Ami kell; autó.-járni a tajgát.Meg persze szállás.-1000 svéd korona\hó.Célszerű többen összefogni.Oszlanak a költségek is meg nem olyan félelmetes az erdőben.A kék áfonya szezonja; július meg augusztus,ára; 14 korona\kg,vörösáfonya; szeptembertől havazásig,ára;12 kr\kg.Kékből napi min.50 kg-t,vörösből min.70 kg-t meg lehet szedni!A vörös idén jó termést hoz,100 kg körül szed mindenki.Ezen érdemes elgondolkodnod!A magad főnöke vagy,nem ver át senki!Remélem tudtam segiteni.
2012. aug. 29. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:

ha tudsz kicsit angolul bár lehet az se fontos annyira jelentkezz ide

[link]

2012. aug. 29. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
külföldi munka
2012. aug. 30. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!