Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem miért nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem miért nem képes megérteni hogy nem szeretném?

Figyelt kérdés

Kint dolgozik külföldön, van egy kertes ház amit örököltem és szeretne ha lennének csirkék, libák, tehén disznó meg mindenféle haszon állat! Okés volna de kint dolgozik és én nem akarok velük foglalkozni!

Nekem kellene kiganézni meg etetni stb!

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. jún. 26. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Nekünk vannak állataink. Tyúkok, pár kakas, most pár hónapos csibék és egy kacsa. Ezekkel nincs is gond, ha pl nyaralni megyünk, szomszéd így is úgy is hajnalba kell átugrik (50 méter) odaszór egy kis kaját hetente vizet cserél, naponta vizet pótol) ez kb 20 perc 50 szárnyasra, cserébe övé a tojás, megéri neki is nekünk is. (Takarítani elég 2 hetente, de mielőtt megyünk meg mikor hazajövünk megcsináljuk, az nem nagy ügy). Nekünk kecske van, (tehén is hasonló lehet csak 10x annyit eszik és kb 10x annyi idő is megfejni) mert az is van. Azt fejni kell, reggel este. Legeltetni kell vagy elmenni neki zöldet vágni. Nem úgy van, hogy majd elmennek maguknak kaját szerezni, ezt mind-mind mondd el a férjednek. Meg a kecskének is előbb ellenie kell, nekünk is lett egyből 3... És akkor még kellene nekik ól is. Azt sem egy kis feladat megépíteni!!! Ezekről tájékoztasd a férjed és, ha hazajött véglegesen akkor ha Neki kedve van álljon neki Ő. Még elmondani is sok, nem ám ezt mind megcsinálni... Mi is vagyunk rá 3man.

2013. jún. 26. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
0% állattartási tudással és tapasztalattal könyörgök ne vegyetek állatot, főleg ne tehenet, ott fog elpusztulni a szerencsétlen!
2013. jún. 26. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy a te házad és te nem szeretnéd, ennyi.
2013. jún. 26. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is az merült fel, hogy tudja mivel jár ez egyáltalán? Ha meg ezt akarja, akkor csinálja nyugodtan, de más izéjével nem verjük a csalánt. Én is szívesen betervezek bármilyen munkát MÁSOKNAK.
2013. jún. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!