Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem miért nem képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem miért nem képes megérteni hogy nem szeretném?

Figyelt kérdés

Kint dolgozik külföldön, van egy kertes ház amit örököltem és szeretne ha lennének csirkék, libák, tehén disznó meg mindenféle haszon állat! Okés volna de kint dolgozik és én nem akarok velük foglalkozni!

Nekem kellene kiganézni meg etetni stb!

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. jún. 26. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Örökölted, a Tiéd! Ha Te azt mondod nem akkor nem és kész! Nem mindenki született avval az állatgondozási hivatással ami ehhez kell, hogy valakinek ennyiféle állata legyen. El kell neki magyarázni, hogy ez nem Neked való, van neked éppen elég dolgod, gondolom a munkahelyed is van, a háztartás, szüleid (gyerek???) stb.
2013. jún. 26. 14:23
 2/14 anonim ***** válasza:
3%
Én sem értem, tudhatta volna, h a nőknek büdös a munka.
2013. jún. 26. 14:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamennyire akarnék én is, akkor csak annyit mondanék hogy, amint befejezed a külföldi munkát és itthon leszel beszélhetünk állatokról, addig nem

Lehet az önkormányzat nem is engedélyezné, akkor mit csinál?

Nagymamám utcájában is akart valaki kecskét tartani, meg disznót, és nem lehetett

2013. jún. 26. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
nem büdös a nőknek a munka, csak egyszerűen vannak dolgok amik inkább férfimelók és vannak amik női... gondolom ő sem állna neki mosni főzni takarítani vasalni gyereket nevelni...
2013. jún. 26. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Hát talán pár tyúkot, meg egy kakast még bevállalnék a tojás miatt :) Mert az elég drága. Disznó, tehén semmiképp, az elég macerás. A nagynénéim vidékiek, nekik van egy csomó állatuk. Hajnali 4kor kelnek etetni, fejni kell, moslékot keverni, nem egy leányálom és elutazni se tudnak, mert akkor ki eteti az állatokat. A tyúkok és kakas elég igénytelen ebből a szempontból, de nem annyira vészes. Szóval én kompromisszumos megoldást találnék. Megmondanám a férjemnek, hogy ha akar akkor tartson tehenet, de én tuti nem fejek meg etetek hajnalban. Ha akarja, csinálja meg ő.
2013. jún. 26. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Magyarázd el neki, hogy qrvadrága a takarmány és még ilyen tojásáraknál se éri meg csirkét tartani. (Mamámnak van, csak azért tartja őket, mert a papa nem eszik "döglött" értsd: bolti csirkét.) A többit meg pláne nem. Ráadásul marhára nincs hozzá se kedved, se időd. Ha akar baromfiudvart, akkor jöjjön haza, s gondozza. De, ha ne adj isten belevágtok, nehogy egyből megvegyetek mindent, max néhány kiscsibét, meg egy röffencset, ha belejön a férjed, akkor jöhet a többi. De pl. a tehenet reggelente meg kell fejni, azért az nem disznó.
2013. jún. 26. 14:32
 7/14 anonim válasza:
74%
Add el a házat, a tiéd.
2013. jún. 26. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A te házad,és ha nem szeretnél állatokkal foglalkozni,akkor ne tedd.Értse meg ô is és fogadja el a döntésed.Ha esetleg hazajön külföldrôl,akkor belevághat,ha érdekli még az állatokkal való foglalkozás,és szívesen csinálná.
2013. jún. 26. 14:49
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a férjednek fogalma sincs róla, hogy mivel jár állatokat tartani.

Ezek közül a tehén a legkényesebb, mindennap fejni kell, nincs ünnepnap, és egy óra csúszás sem fér neki bele a fejésnél.

Mindennap kéne járnod, hogy kiengedd, becsukd őket, állatorvost hívni ha valamelyiknek valami baj van.

Felteszem a kérdést. Voltak a férjednek valaha állatai?

2013. jún. 26. 14:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben megmagyaráznám, hogy ezeket az állatokat nem elég csak megvenni, és etetni, meg kitrágyázni.

Eddig nagyjából meg is tudja ezt csinálni bárki...

De nem értesz hozzá!

Minek a csirke, ha nem tudod levágni, megpucolni, és kibelezni meg feldarabolni?!

A disznóvágás végképp nem női munka, több emberes feladat, és azt se tudod megcsinálni. Ha bérelsz egy böllért (vagy hívsz valakit, aki ért hozzá), akkor elkéri a "fél disznót" cserébe, nektek nem marad annyi hús (kolbász, tepertő,stb), hogy haszon legyen rajta.

A tehén csakúgy nem ad tejet. Előbb ellenie kell. Ki fogja világra segíteni a bocit?! Van olyan állatorvos, aki... és el is kéri az árát. De te mit tudsz vele csinálni, ha baj van? Oda a tehén meg a borjú is!

A tejet (akár tehén, akár kecske) akkor árulhatod, ha vannak állatorvosi papírok az oltásokról, az állat egészséges, stb. Ez se két fillér, ha meg papír nélkül árulod, és valami fertőzés miatt megbetegednek a vevők, akkor is te kerülsz bajba.

Arról nem beszélve, ha te egyedül látod el őket, mi lesz velük, ha pl. lebetegszel. 40 fokos lázzal is kelj hajnalban télen, és keverd a moslékot?! Vagy hazarohan külföldről, és ellátja őket?

Nem csak nyaraláskor nem megoldott az állatok ellátása. Akkor se, ha valaki beteg. És több haszonállat igenis elkaphatja az embertől a fertőző betegségeket, nem csak kényeskedés, ha ilyenkor nem megy valaki a közelükbe.

Készíts esetleg egy pontos számvetést.

Mennyibe kerülne őket megvenni, ólat biztosítani, a takarmány havonta (körülbelül), az orvosi ellátás (szintén), oltások, elletések, vizsgálatok. Mennyibe kerül a hús kilója, a tojás darabja. Mennyi idő után hoz hasznot, ha hoz egyáltalán.

2013. jún. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!