Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor is be kell segítenie a férfinak a takarításba, ha a nő nem dolgozik?
"A női ismerőseimnek a 90%-a azt se tudja, miért kell az autóba az olaj. "
Akkor hogy szerzett jogsit?
"Mert például, hogy a férfi mosson föl, vagy porszívózzon, az kicsit furán venné ki magát."
Miért lenne fura,ha egy pasi a kezébe veszi a felmosó nyelet,vagy a porszívót??
Nem értem.....rá van írva,hogy "CSAK NŐKNEK!!!"?
"Nekem az nem ferfi, aki ennyire korbeugraltatja magat..."
Azért mert nem is az.....
Szerintem az a normális,hogy ha otthon vagy,akkor rendbe tartod a lakást,megfőzöl,eltakarítasz.
Azért elé rakni az ételt,és még el is pakolni,el is mosogatni,szerintem nem vagy köteles.
Nekem is volt olyan párom,aki az egészet úgy képzelte el,hogy én kiszolgálom őt....
Pl: szennyesét nekem kellett összeszednem,mindig egymásra dobálta őket,ha véletlenül kiborított valamit,nekem kell feltörölnöm,szedjem ki neki az ételt,melegítsem fel,én rakjam a mosogatóba,én is mossam el.......de hétvégén is,ha kikeltünk az ágyból,én ágyazzak meg,ő egész nap úgy hagyta az ágyat....akkor a legdurvább!
reggelente,mikor megborotválkozott,ott hagyta nekem a szőrt a mosdókagylóban,a fogkrémmaradványokat,és mikor szóltam,nekem esett,hogy meddig tart eltakarítani a szőrt? mondtam neki,hogy a párja vagyok,nem a cselédje,és még ő volt felháborodva,hogy de hát ő tart el engem,kussoljak,na ezt nem sokáig bírtam..... 3 hónap együttélés után szakítottunk....(az egyik legnagyobb bölcsesség,hogy lakva lehet kiismerni egymást!!) én mindent megcsináltam,de cseléd az nem vagyok....
ja és még annyira sem volt képes,hogy az üres fogkrémes dobozt,tusfürdős flakont megfogja,és kidobja
volt hogy csak simán a földre dobta a zuhanyzóból,és amíg fel nem szedtem utána,addig ott maradt......a legdurvább az volt hogy az elején tényleg úgy éreztem,hogy igaza van,az a dolgom hogy megcsináljam,folyton a fejemhez vágta,hogy de hát nekem nincs munkám,csináljam akkor meg,ez a munkám most..... de aztán rájöttem,hogy ez így nem normális......a jelenlegi párom teljesen más.
Rendszerető,közösen végezzük a házi munkát,megoszlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!