Valakinek nagyon sürgősen kéne segítenie van az a játék hogy shakes and fidget na nekem abban feltörték a karakteremet még én se tudtam az email címet de még is átírták és azzal zsarolnak hogyha?
Figyelt kérdés
Shakes-en írta a levelet IP cím alapján vagy valahogy le lehet nyomozni?
ha feljelentem shakesban törli a karaktert ami levelet írt azt le lehet nyomozni?
Csak azért vagyok ilyen mert 159-es a kari és sok munkám van benne
#IP cím #lenyomozása
2013. máj. 29. 13:35
2/5 A kérdező kommentje:
hogy?
2013. máj. 29. 13:52
3/5 anonim válasza:
Hát h ellopták és stb stb. Bár az e-mail nélkül elég necces h fognak-e veled foglalkozni.
4/5 A kérdező kommentje:
de linkeld már át lécíves hogy hova küldjem..
2013. máj. 29. 14:02
5/5 anonim válasza:
Azt se tudom milyen játékról van szó, még életemben nem nyitottam meg az oldalt. Ha annyi időt előtte töltöttél, hogy 159-re felvitted, akkor szánj rá 3 percet önállóan, amíg megtalálod az üzemeltetés címét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!